FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Igra godine

<< < (2/82) > >>

milan:
A ja sam upravo shvatio da ove godine nisam igrao NIJEDNU igru zbog svojih poslova... :(

Ja nisam vise ni covek, ni gejmer, ni komunista......

Jedino mi ostaje nada da cu za koji mesec, kada pritisak popusti, odigrati Bladborn...

Meho Krljic:
Ne treba ni da podsećam da stižu i Battlefront i Rise of the Tomb Raider. Dakle već samo u AAA kategoriji će biti žestoka i krvava borba.

A Bladborn, Milane, taman možeš da igraš zajedno sa DLCjem koji će do tada izaći  :-| :-| :-| :-|

Perin:
Da, pa, Mehmet je u pravu da je termin igra godine širok za ovaj forum, ali reko, da prozborimo koju ipak...

A Rise of a Tomb Rider željno očekujem. Igra stoji bookmarkovana na Chromeu, kao jedna od igara za preorder u jednom trenutku, ali kad ne znam hoće li ista uopšte izaći za PC...

Sent from my Samsung Galaxy Note 4

Meho Krljic:
Ma, hoće, samo verovatno ne u isto vreme kad i za Xbox One.

Apropo igre godine i naših ukusa - teško da ćemo tu imati konsenzus na forumu, što zbog ličnih ukusa, što zbog platformskih ograničenja. Na primer, Bloodborne smo ovde igrali samo n00dle i ja jer je ona PS4 ekskluziva. Metal Gear Solid V sam igrao samo ja (iako ona postoji i za Xbone i za PC) jer tradicionalno ovde ne postoji neko veliko interesovanje za MGS serijal. Arkham Knight sam opet igrao samo ja jer je igra povučena iz prodaje na PC-ju zbog loše optimizacije. Monster Hunter 4 sam igrao samo ja jer je to 3Ds ekskuziva. Axiom Verge i Rocket League sam opet igrao samo ja - iako obe igre postoje i na Steamu - jer su članovi ZS više skloni nekim drugim žanrovima. Opet - ja ne igram ni MOBA igre ni vožnje (sem malo brljanja po DriveClubu koji je PS4 ekskluziva i Mario Karta 8 koji je Wii U ekskluziva a ja sam ovde jedini sa tom konzolom) i, zbog nedovoljno slobodnog vremena sklon sam da igram 3rd person akcione igre na konzoli i, eto, nisam još odigrao ni Pillars of Eternity koji sam kikstartovao sa 30 dolara. Onda, Linkin ne igra skoro ništa sem epizodnih avantura i Diabla. Neomeđeni neće ni da pipne nešto što nije tradicionalni kompjuterski RPG. I tako dalje.

Tako da, nećemo se složiti. Ali možemo da ćaskamo!


(Da ne pominjem da počinjem da igram SOMA čim završim MGSV)

neomedjeni:

--- Quote from: Meho Krljic on 02-11-2015, 11:19:14 ---Neomeđeni neće ni da pipne nešto što nije tradicionalni kompjuterski RPG. I tako dalje.

--- End quote ---

Prljava podmetačina. Koliko ove godine sam igrao FF VII. Satima.

Inače, premda nisam imao priliku da je igram, verujem da je Witcher trojka dostojna titule igre godine. Uprkos mnogim lepim stvarima koje je AoD doneo, uprkos tome što sam spiskao oko 300 sati u PoE, iz onoga što sam pročitao stekao sam utisak da su Poljaci uspeli u onome što nijednoj firmi ranije nije uspelo - da kreiraju ogromni open world RPG koji funkcioniše uprkos tome što je... open world.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version