FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Bloodborne

(1/55) > >>

Perin:
Da ne gadimo topik o plejstejšn igrama, red je da otvorimo topik o ovom masterpisu from softwarea.

Bloodborne follows the player character, the Hunter, through the fictional decrepit Gothic, Victorian era inspired city of Yharnam, whose inhabitants have been afflicted with an abnormal blood-borne disease. Upon mysteriously awakening in Yharnam during the night of "The Hunt", the Hunter seeks out something known only as "Paleblood" for reasons unknown. The Hunter begins to unravel Yharnam's intriguing mysteries while hunting down its many terrifying beasts. Eventually, the Hunter's objective is to locate and terminate the source of the plague, and escape the nightmare.

Ukoliko neko želi da se informiše o težini bossova, neka poseti sledeću stranicu:

https://www.pastemagazine.com/articles/2015/04/ranking-bloodbornes-bosses-from-easiest-to-hardest.html

Kao što sam već pomenuo, gradim skill based lika (trenutno vitalnost na 19, stamina 16, snaga 12, veština 21). Kao oružje koristim threaded cane apgrejdovan na 3+, a što se tiče odeće, kupih kompletan set oca Gaskojna.

Trenutno se patim sa...zaboravih joj ime, blood starved beast? bossom u starom Yharnamu.

Sent from my Samsung Galaxy Note 5

Meho Krljic:
Da, Blood Starved Beast. Pro tip (čega si sigurno i sam svestan): kad joj oboriš zdravlje ispodpola počinje da koristi otrov, apsolutno pripremi bar 4-5 protivotrova inače ćeš se slabo provesti.  :lol:

Meni jedan od najdražih bossova zbog svoje neverovatne art direkcije.

Perin:
Ma skužih sve. Još je šibam sa drugom verzijom threaded cane koja ima duži domet, jer je zver baš okretna. Ali slično dekanje kao Cleric beast - priđeš sa strane ili iza i udariš dva puta, pa se izmakneš i jovo nanovo. Jedino što kad krene da sipa otrov, kad priđeš malo, odmah krene poison bar da skače, pa stalno gledaš na kojem nivou je zdravlje...uvek je dovedem na skroz malo zdravlja i zaboravim na taj poison bar, pa se sjebem i izginem. Ali nisam puno puta pokušavao, na poslu sam do 21:30č, pa ću večeras oprobati...lako je doći do nje kad otvoriš prečicu, ali bogami, izginuo sam sijaset puta dok prečicu nisam otvorio...onaj hunter mi je jebao mater u par navrata. Izgubio sam 15000 duša najmanje.... :(

Meho Krljic:
Pričaš o Djuri? Lovcu na tornju sa mitraljezom? Eh, jesi li njega ubio? Većini ljudi on tokom borbe padne preko zidića i pogine sam od sebe  :lol:

Perin:
Ma da.

Inače, lagano večerah i iz prve satrah blood starved beast. 35 lvl sam.

Sad idemo dalje, Healing church workshop, that is.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version