NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Elektronska izdanja

Nešto diše u mojoj torti

<< < (3/3)

Džek:
Pogrešno razumevanje će biti od onih koji žele pogrešno da razumeju. Mi to ne želimo, mi smo fina deca.

Robert Ejkmen me uverio da horor ne mora da bude strašan "na prvu loptu", a sam sebe (ponekad i druge) uveravam da moji pokušaji nisu horor pokušaji (sem možda u segmentu ispisa, je l')
Ako se čitaoc prestraši, ili ga obuzme jeza, onda neka mu bude horor, ja sam tu nemoćan.

Često smo vodili polemiku oko pristiglih radova tipa - gde je tu horor, a tim prilikama sam bio uporan da izbacimo reč "horor" a zamenimo je "stravom i grozomorom"
"Horor" me namah podseća na njegov najbrutalniji vid, a kontam da to nije ono za čim moja duša pokušajca vapi. "Zbirka strave i grozomore" mi zvuči mnogo primamljivije, čak smatram i tačnije s obzirom na sadržaj zbirki.

Bilo je inicijativa da se organizuje neko timsko pisanje van T, neki konkursi, ali sve je ostalo na inicijativama. Posao je to, čitati, diskutovati, glasati, uređivati (koje opet zahteva posebnu diskusiju - dokle i kako) a svi mi ipak više volimo da pišemo nego da se bavimo tuđim pisanjima. Ipak, kada je T u pitanju, sve to fercera kao dobro podmazana mašina, tokom godina smo razvili najoptimalniju metodologiju ocenjivanja i uređivanja.

Mada, dopada mi se ideja o ćaskanju kako bi pojedini radovi mogli da budu još strašniji, bilo bi lepo čitati tu diskusiju.

hidden:
Eto, covek nam lepo dao ceo potforum a vas dvoje diskutujete pod starom kategorijom. Cccccc...

Boban:
pa to ti kažem... svi nešto kukaju da su uskraćeni, a kada ih isturiš u prvi plan il uvenu il se razbeže.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version