NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PARANAUKA

Da li postoji dokumentovana natprirodna pojava?

(1/5) > >>

...:
Jedino shto sam ja video tog tipa je video snimak iz Crkve Svetog Groba , onaj plamen definitivno ne pali i ne povredjuje , shto mi je svedochio jedan drug koji je bio na hadziluku. Da li je u pitanju ipak prirodni fenomen?

Shta je sa yogi levitacijama , teleportacijama (o kojima sam slusao od ljudi sa doktoratom) i tim stvarima???

E da, jednom sam video kako vojnik kineske vojske vodom iz usta unistava pola cigle...jel to bese chi ???

Ghoul:
heh, da je DOKUMENTOVANA, onda više ne bi bila 'NATPRIRODNA'!

drf:
Svašta sam video. Jedino blizu dokumentovanja bilo je kad je tip viskom, pred svedocima, imao skor 10 od 10 na šibicama. Ja sam bio (privremeno) šibicar. Da je snimljeno, bilo bi vrlo zgodno.

Loengrin:
Natprirodno je svakako pogrešna reč.

Svojevremeno je jedan moj ortak išao da snimi reportažu o svevidećem klincu. Isprva nije hteo da je radi jer otkad ga znam večito je vikao kako su to sve gluposti i prevare. Elem, reportažu je ipak uradio. Sad se više ne sećam u kom mestu/selu je dečko živeo s majkom. Sećam se samo da je bio bolešljiv i u priličnoj nemaštini.
Dakle, ortak i njegov kolega su snimili sve šta dečko ume, vidi, može. E sad, nesreća nije što veselnici nisu napravili sebi nijednu kopiju snimka, a ja nisam sigurna da li je uopšte i bio prikazan na TVu. Tuga je što u našoj zemlji nisu znali šta pametno da rade s tim dečakom, tako da bi on i njegova majka i dalje sastavljali kraj s krajem da se jednog dana nisu pojavili Rusi s velikodušnom ponudom i odveli ih sa sobom.

Rusi se odavno bave "natprirodnim" pojavama, paranormalnim sposobnostima i sl., imaju institute za istraživanje istih, čak sam gledala i neku dokumentarnu emisiju o školi u kojoj okupljaju male telepate, telekinetičare i ostale telespokove i telemandrake i čuvaju ih samo za sebe.

angel011:

--- Quote from: "Loengrin" ---Svojevremeno je jedan moj ortak išao da snimi reportažu o svevidećem klincu.
--- End quote ---


Svevidećem?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version