NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > Dela STRANIH autora
IJAN MEKDONALD U "PALADINU"
Goran Skrobonja:
Prijatelji i komšije, ljubitelji čudesnog, čarobnog, futurističkog, poetičnog i prokleto dobrog štiva, svakako znate koliko je potpisnik ovog posta neskriveno oduševljen delima Ijana Mekdonalda (Ian McDonald), pisca škotsko-irskog porekla ovenčanog brojnim nominacijama i nagradama.
Zato nije ni čudo što "PALADIN" počinje da objavljuje niz najzanimljivijih Mekdonaldovih knjiga, počevši - naravno - od Bespuća. U prilogu je preliminarna verzija korice sa originalnom ilustracijom Stefana Martinijerija koja će se pojaviti i na novom američkom izdanju predviđenom za jul ove godine.
Ostali planirani naslovi Ijana Mekdonalda su (za sada):
BRAZIL
REKA BOGOVA
DANI U KIBERABADU
NEKROVIL
ARES EKSPRES (nastavak BESPUĆA)
DERVIŠKA KUĆA
Naravno, želja nam je da u dogledno vreme našim čitaocima predstavimo glavninu Mekdonaldovog opusa, uključujući i romane iz univerzuma ČAGE (Chaga).
BESPUĆE možete očekivati u prodaji u aprilu ili maju ove godine.
Nightflier:
SAmo smanji malo veličinu fontova. Nešto mi se tu ne dopada...
Goran Skrobonja:
--- Quote from: "nightflier" ---SAmo smanji malo veličinu fontova. Nešto mi se tu ne dopada...
--- End quote ---
Naravno - napisao sam da je to preliminarno rešenje za koricu. Važna je ilustracija - slova imena pisca će se smanjiti, naslov povećati, razmak takođe smanjiti... tehnikalije.
Perin:
Ekstra. To valja kupiti. Can't wait.
vope:
Gorane da li planirate distribuciju Paladinovih izdanja na područje Crne Gore, konkretno u nekoj od podgoričkih knjižara?
Da li će biti moguće naručiti vaša izdanja poštom iz CG?
Pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version