Predvorje > NEXT GENERATION

Books are dangerous?

<< < (3/12) > >>

Dybuk:
Pa, ne bas, ne moze vizuelni i nevizuelni medij da se tretira isto. Ok, svakako se slazem da nije svaka literatura za sve uzraste, zbog sadrzaja, tema i jezika kojima su pisane, ali bas da stavljas rejting na knjige...nema potrebe.
Mislim, iskreno receno, ja sam u osnovnoj skoli citala knjige koje nisu za moj uzrast, pa sam ispala okej :lol:

edit, a sta ti je tacno zasmetalo - nisam citala Igru Andjela.

Biki:
To sta je meni zasmetalo u knjizi je totalno nebitna stvar. Citala sam i mnogo gore i daleko bolje knjige. Nalazim se u periodu u zivotu kada vodim racuna sta jedem, koliko spavam, koliko vezbam, koje filmove gledam. Fokus mi je na kvalitetu. Ne zelim da gubim vreme na toksicne stvari. A knjige bez obzira sto nisu vizuelna umetnost mogu da budu toksicne. Mogu naravno da budu i inspirativne, zabavne, edukativne bez obzira na zanr.
No opet da  kazem da se ne radi o meni, vec je pitanje generalno upuceno svima, narocito mladima, jer je ovaj junior kutak valjda njima posvecen, a Frankov esej govori upravo o tome kako nove generacije gledaju na ovu temu.

Dybuk:
Sve sto mogu da ti kazem je - informisi se pre nego uzmes knjigu. Fala bogu, Google olaksava stvar pa mozes da nadjes silne rivjue sa par klikova.
Ja sam jednom naslepo pazarila Zombi, Dzojs Kerol Outs. Mislim da sam je zatvorila posle nekoliko strana a onda nekom prilikom i bacila. Zato, valja se informisati a informacije su dostupnije nego ikad, pa lako mozes da procenis da li je to nesto sto ti odgovara.

Biki:

--- Quote from: Dybuk on 20-04-2016, 20:43:49 ---Sve sto mogu da ti kazem je - informisi se pre nego uzmes knjigu. Fala bogu, Google olaksava stvar pa mozes da nadjes silne rivjue sa par klikova.

--- End quote ---


 xrofl xyxy

Dybuk:
Ok, ajmo ovako: sta ce ti PG, R ili koji vec rejting reci o knjizi? Sta mislis da moze da ti otkrije? Da ima nasilja, golotinje, faul language? Sta jos? Je li to sve sto te interesuje kad biras stivo?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version