I mi Ciganji imamo dušu, daj mu da jede! Imaš po supermarketima sigurno neka tečna đubriva. Kako on nije cvetnica, traži za lisno-ukrasne. Oni na flašici već napišu doznu - čep na litru, pet litara... Kažeš da dugo miruje, meni to znači i da mu je muka od iste saksije. Presadi ga u veću, za broj - što će reći nekoliko santimatara da je šira u prečniku, ne više. Ajd da kažemo, 5cm. Ima veze sa bujanjem korena na uštrb rasta biljke.
Nikad ne škrtariti na zemlji-supstratu, oni jeftini su obično uskisla (pre toga samlevena) kora listopadnog drveća. Raznih hemija se tu posle izdešava, i dok supstrat bude zreo, biljka se otruje i krepa. To su oni "5Kg za 50din". Znači, mešavina treseta i gline. Izbegavati beli treset, 'oće tresetna muva da se zapati - što znaju svi koji koriste Florabellu, ili neke od Klasmann produkata

Ograničeno na potrošače iz Srbije, biće da je muka u lošem magacinskom prostoru dobavljača. Dal' vam se u stanu pojavljuju crne mušice, a nisu vinske? E, to je to. Larve grickaju koren, pa kad se izlegu lete uoči. Koristim i ja Klasmann, u principu je to dobar supstrat, ali nikad za setvu i šmrljave biljke.
D., ne zajebavaj, od svih diploma imam samo onu iz gimnazije, i marksizma. Cveće je način života