FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI
Покажите своју DVD колекцију!
Truba:
Cuj 75 ok za propalu tehnologiju ok
7.5 je puno
Petronije:
Propala tegnologija - UHD HDR remasteri svih filmova i tona bonus materijala.
https://www.amazon.co.uk/Golden-Harvest-Limited-Blu-ray-Region/dp/B0C2PR4ZZY
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Truba:
Cujem i ploce prodaju levatima haha
Jbt ljudi jednostavno uzivaju da ih naguzuju prodajuci im istu stvar 34 puta umotano drugacije
Ajd jos da pogledaju to...nego stoji neotpakovano
Onda nasljednik to zafrljaci u smece ili proda na buvljaku
Васа С. Тајчић:
--- Quote from: Black swan on 11-08-2023, 00:03:56 ---Cujem i ploce prodaju levatima haha
Jbt ljudi jednostavno uzivaju da ih naguzuju prodajuci im istu stvar 34 puta umotano drugacije
Ajd jos da pogledaju to...nego stoji neotpakovano
Onda nasljednik to zafrljaci u smece ili proda na buvljaku
--- End quote ---
Јесте, захваљујући мом кратком памћењу у периоду од петнаестак година купио сам четири верзије "Profondo rosso": аустралијски DVD, ограничено енглеско издање на два Blu-ray диска, опет енглеско издање на два Blu-ray диска али ремастеризовано и на крају ограничено енглеско издање на два Ultra Blu-ray диска. Жао ми је што немам италијанско издање које је имало верзију у високој дефиницији на DVD диску у формату WMV-HD, мислим да се само још Терминатор 2 могао наћи у оваквом формату а то је било пре појаве HD-DVD и Blu-ray дискова.
На жалост, Брус Лија сам много скупље платио од 75 евра, цена је била 106 фунти плус ПДВ плус увозно царињење за физичка лица.
У септембру долази Gregory's Girl Ultra Blu-ray.
Васа С. Тајчић:
Набавке преко британског Амазона постају све напорније пошто све шаљу преко ДХЛ а локална фирма царински преглед до лимита за царињење и ПДВ наплаћује фиксно 5 евра.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version