Kao i Skalop, ja sam inžinjer koji voli da pripoveda.Poslednji san koga sam se odrekao (više nemam snova) - bio je da živim od pisanja. Odrekao sam se tog sna davno, još sam bio student, kad sam shvatio koliko je to teško u zemlji u kojoj živim.Ne, nikog ne krivim za to, nisu mi krive političke prilike. Takva je realnost.Onda, pošto ne pokušavam da prodam pamet - po tebi, ja sam skriboman. Kako si rekao, imam unutrašnji poriv, pundravce, šta god, da pišem.Možda si u pravu.Ali... Postoji neki unutrašnji poriv i da povučeš potez četkicom na platnu. I da odsviraš akord. I da od gline napraviš ...saksiju. Ako je to ono što te ispunjava, sve smo rekli.Mene ispunjava kad shvatim da sam zaveo slušaoce. Da im oči sijaju dok očekuju nastavak priče. Volim da zavodim.Volim da osetim da misle: Vredelo je slušati (ili čitati, ili šta god).Nešto sam napravio, i pokušao to da prodam. Ako sam uspeo, srećan sam.Tačnije, ako sam ih zabavio, srećan sam. Vredelo je truda.A bio bih izuzetno srećan da sam to mogao da prodam za pristoje pare, kao ti. Ali, jebi ga.