Stigoh do strane 110-e.
Ivan Pavić na početku mi se nije baš toliko dopalo, ali kako odmiče sve je bolje.
Mira Satarić-neko ko vlada rečenicom i stilom. Lepa priča koja ima i svoju dubinu i društvenu angažovanost na neki način, malo o starosti, starom i novom, može li se čarobno i čudesno, i drevno-prilagoditi savremenom?Ima tu neke fine dinamike, bez preterano snažnih scena, ali opet dovoljno suptilno da ostaje u sećanju.
Dalibor Ćulibrk-svakako podržavam da u knjizi ima i epske fantastike, i jeste maštovito, ali moram priznati da mi nije toliko leglo. Nekako mi se čini da ,,boluje'' od klasičnih bolesti epsko fantastičnih priča i kao da je deo, ili može biti deo, nečeg većeg.
Branka Selaković-veoma, veoma mi se dopao njen stil. Odlična priča.
Darko Tuševljaković-šta ako nas zamene neki novi ljudi?Koje ne možemo zaustaviti ni uništiti. Uzmu nam živote, i vrate nas u pećine. Sjajno balansira na ivici humora, ironije, horora i bajke. Do sada nisam baš nešto imao sreće sa čitanjem Darka ( nije mi se dopao njegov prvi roman nikako, a i neke priče koje sam pročitao nisu mi baš bile vrhunske ) , ali ovo je prva njegova priča koja mi se baš, baš dopala i u kojoj sam uživao čitajući je.
Bližim se polovini knjige, za sada sam prilično zadovoljan zbirkom.