FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Glumci sa najvecim mudima .

(1/24) > >>

eric cartman:
Koji su po vama 'najhrabriji" glumci trenutno u  svijetu , koji ce prihvatiti bilo koju vrstu uloge bez bojazni da bi im to , eventualno , srozalo karijeru?
Lose izabrane uloge su mnogima zapecatile karijeru ili je skoro srusile
De niro je po meni glumac koji ce prihvatiti ulogu u najvecom "smecu" , odigrati je maestralo , i da to nece imati uopste  efekta na njegovu karijeru .Drugi glumac tog kalibra  je Antony Hopkins.Treci Johnny Depp.
Ima ih jos par .
A onda postoje glumci koji se striktno drze "jedne vrste uloga" i za koje nema sanse da bi se upustili u nesto nepoznato (ne daj boze indipendent  production ili sporedna uloga) kao npr (Tom Cruse, Dustin Hoffman , Harrison ford, itd...)
I teca grupa , koju vec pomenuh , je grupa koja je "imala muda' da se okusa u necemu drugacijem i koja  su ti pokusaji mnogo "hurt " karijeru (John Travolta , David Duchovny , James Gandolfini , Ben Afleck, ...)

Plavi Skaut:
Ahahahahaaa  :mrgreen: izvini Jack, ali "glumci sa velikim mudima" su mi mnogo smjesni. :)

Moji glumci sa veliki mudima :mrgreen: su od ovih koje si gore naveo mene je najprijatnije iznenadio Travolta (Pulp Fiction),
Brad Pitt, od starijih Harvey Keitel.

ante:

--- Quote from: "jackdaniels" ---Koji su po vama 'najhrabriji" glumci trenutno u  svijetu , koji ce prihvatiti bilo koju vrstu uloge bez bojazni da bi im to , eventualno , srozalo karijeru?
Lose izabrane uloge su mnogima zapecatile karijeru ili je skoro srusile
De niro je po meni glumac koji ce prihvatiti ulogu u najvecom "smecu" , odigrati je maestralo , i da to nece imati uopste  efekta na njegovu karijeru .Drugi glumac tog kalibra  je Antony Hopkins.Treci Johnny Depp.
Ima ih jos par .
A onda postoje glumci koji se striktno drze "jedne vrste uloga" i za koje nema sanse da bi se upustili u nesto nepoznato (ne daj boze indipendent  production ili sporedna uloga) kao npr (Tom Cruse, Dustin Hoffman , Harrison ford, itd...)
I teca grupa , koju vec pomenuh , je grupa koja je "imala muda' da se okusa u necemu drugacijem i koja  su ti pokusaji mnogo "hurt " karijeru (John Travolta , David Duchovny , James Gandolfini , Ben Afleck, ...)
--- End quote ---

jesi li ti gledao ijedan hoffmanov film?

peckerwood:

--- Quote from: "Plavi Skaut" ---...Harvey Keitel...
--- End quote ---

...glumcina i po... "piano"...  :!:

eric cartman:

--- Quote from: "Plavi Skaut" ---Ahahahahaaa  :mrgreen: izvini Jack, ali "glumci sa velikim mudima" su mi mnogo smjesni. :)

Moji glumci sa veliki mudima :mrgreen: su od ovih koje si gore naveo mene je najprijatnije iznenadio Travolta (Pulp Fiction),
Brad Pitt, od starijih Harvey Keitel.
--- End quote ---

Travolta je prije Pulp Fiction dotakao dno zivota i pakao i ponore i nek zahvali Tarantinu i Vincentu Vegi , sto su ga odande izvukli.Inace , imao je vise srece nego pameti , jel uloga VV je bila namjenjena Bruce-u Villis-u, al posto je originalni glumac namjenjen za Butcha odustao , onda su malo uloge ispremjestane , i Travolti se ukazala prilika.Al u njegovom slucaju izgelda da mu je sve to bilo dzaba , jel opet se srozao .Pogledajte ga u kakvim filmovima sad glumi.

Brad Pitt i Ed Norton su na odlicnom putu da postanu glumci kalibra De nira ili Hopkinsa (i vjerujem da ce postati)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version