NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > PARANAUKA

Biba Struja otvorio "ordinaciju"

(1/3) > >>

Alexdelarge:
Požarevljanin Slaviša Pajkić, zvani Biba Struja, dvostruki Ginisov rekorder koji tvrdi da poseduje natprirodne moći, otvorio je u Kragujevcu "ordinaciju", u nameri da pomogne osobama koje imaju zdravstvene tegobe različitih vrsta.

Srbija nema mnogo Ginisovih rekordera, a Biba Struja je među njih prvi put dospeo još 1983. godine tako što je kroz telo propustio struju jačine 20.000 volti.

Drugi put je to bilo u Švedskoj 2003, kada je pred Ginisovom komisijom, "napunjen strujom", rukama držao dva metalna predmeta u vodi i za 1,37 minuta je zagrejao do 97 stepeni Celzijusa.

Ovaj "električni čovek" priprema treći Ginisov rekord tako što će, kaže, pokušati da sa određene daljine uključi električni predmet u struju.

Pajkić tvrdi da poseduje elektrobioenergetsku moć - biostruju, koja pomaže u lečenju glavobolje, sinusa, depresije, paralize, epilepsije, cirkulacije, štitaste žlezde, okoštavanja, reume, i još, kako kaže, puno drugih bolesti.

Prema njegovim rečima, tretman se sastoji od masaže obolelog mesta njegovom golom desnom rukom i do sada su svi koji su kod njega dolazili "osetili boljitak".

Njegovi "pacijenti" ne mogu da budu deca do tri godine, rekovalescenti posle infarkta ili osobe koji u telu imaju ugrađena strana tela metalnog porekla ili nešto slično baterijama.

Da je Biba Struja posve poseban utvrđeno je davnih godina na Vojno medicinskoj akademiji, gde su mu, kako kaže, konstatovali da ima dva sloja kože manje od drugih ljudi, ne znoji se i nema lojne zležde.

To što se ne znoji pravi mu problem, posebno leti kada su vrućine velike, a vodu gotovo da uopšte ne pije. Struju koju ima, kaže, kontroliše svojom voljom, usmerava je prema dlanovima kojima dodiruje i masira obolela mesta "pacijenata".

Dok priča o svojim sposobnostima Biba demonstrira svoju moć tvrdeći da je "medicina zalutala jer svi jure lek sa Marsa, a niko ne koristi ono što je je svuda oko nas".

http://youtube.com/watch?v=5jCVDXARSGs

http://youtube.com/watch?v=WGYhdlZef8U

zakk:
jel imaš kontakt? :)

kresha:
On je jedno vreme ziveo u Cupriji,tu oko moje zgrade
Covek je stvarno lik :lol:

Джон Рейнольдс:
Upoznao sam Bibu pre desetak godina. Veoma simpatičan čovek, ali i veoma neobična pojava, neobičniji uživo nego na ekranu. Dok sam ga gledao ispred sebe, sinulo mi je da me neodoljivo podseća na nekoga... ili nešto. A onda mi je sinulo. Taj tip 'ladno liči na vanzemaljca podvrste "Grays"!  :? Možda je hibrid?

morbius:
To da Biba bez neugodnosti trpi ogromne struje je živa istina, da leči strujom je čista budalaština. To što on radi je najprimitivnija forma elektroterapije, zvizne pacijenta strujom na bolno mesto, što umrtvi živce na izvesno vreme i prekida prenos bolnih osećaja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version