Predvorje > NEXT GENERATION
Vežba pisanja: žensko-muška dinamika u SF pričama
Boban:
čini mi se da su pojedinci pogrešno rastumačili svrhu ovog potforuma... da mladi pričaju o temama koje ih zanimaju a ne da matore drtine fantaziraju o temama koje bi mlade zanimale.
Dakle, Stipane, HQ i ostali, razlaz odavde... ako je suđeno da mesto zvrji prazno, tako će i biti.
Biki:
Boki, zar ti nisi na odmoru 8) ?!
Boban:
naravno da jesam, ali ispostavilo se da ovde imam neograničen internet... dakle, svi vi koji ste mislili da kolo vodite, jasno vam je da za to nema nade.
Harley Quinn:
Između tebe i mene, samo ti se, možda, uklapaš u definiciju matore drtine. Ako ćemo već da razgovaramo tim terminima. :roll:
Ja znam da ti je teško da prihvatiš da si mlade oterao odavde ni za šta i da ti je još teže da prihvatiš da su ti trebale godine da pokreneš nešto o čemu sam drvila godinama, a najteže ti je da shvatiš da je ovo mesto no go za mlade naraštaje, ali niko ovde ne želi da "vodi kolo". :roll: Ama uopšte nije reč o tome, i takvo shvatanje događaja može da proističe samo iz velikog ega. A jedan bord ti neće rešiti problem. A ni taj stav. Zapamti i ovo, pa se seti za 3 godine da sam bila u pravu.
Što se mene tiče, ja nisam ni nameravala da se angažujem ovde. Da jesam, to ne bi ovako izgledalo. Ja sam odavno digla ruke.
Boban:
Izgleda da se tvoja definicija "digla ruke" i moja poprilično razlikuju.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version