Predvorje > NEXT GENERATION

Vežba pisanja: žensko-muška dinamika u SF pričama

<< < (7/9) > >>

Boban:
čini mi se da su pojedinci pogrešno rastumačili svrhu ovog potforuma... da mladi pričaju o temama koje ih zanimaju a ne da matore drtine fantaziraju o temama koje bi mlade zanimale.
Dakle, Stipane, HQ i ostali, razlaz odavde... ako je suđeno da mesto zvrji prazno, tako će i biti.

Biki:
Boki, zar ti nisi na odmoru  8) ?!

Boban:
naravno da jesam, ali ispostavilo se da ovde imam neograničen internet... dakle, svi vi koji ste mislili da kolo vodite, jasno vam je da za to nema nade.

Harley Quinn:
Između tebe i mene, samo ti se, možda, uklapaš u definiciju matore drtine. Ako ćemo već da razgovaramo tim terminima.  :roll:

Ja znam da ti je teško da prihvatiš da si mlade oterao odavde ni za šta i da ti je još teže da prihvatiš da su ti trebale godine da pokreneš nešto o čemu sam drvila godinama, a najteže ti je da shvatiš da je ovo mesto no go za mlade naraštaje, ali niko ovde ne želi da "vodi kolo".  :roll: Ama uopšte nije reč o tome, i takvo shvatanje događaja može da proističe samo iz velikog ega. A jedan bord ti neće rešiti problem. A ni taj stav. Zapamti i ovo, pa se seti za 3 godine da sam bila u pravu.

Što se mene tiče, ja nisam ni nameravala da se angažujem ovde. Da jesam, to ne bi ovako izgledalo. Ja sam odavno digla ruke.

Boban:
Izgleda da se tvoja definicija "digla ruke" i moja poprilično razlikuju.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version