Predvorje > NEXT GENERATION
Vežba pisanja: žensko-muška dinamika u SF pričama
Harley Quinn:
--- Quote from: Scordisk on 06-07-2016, 22:14:29 ---Ne znam da li sam lud ili ćorav, ali tek sada vidim da sam ja zapravo dobio i komentar na priču,
--- End quote ---
xrofl
A ja sve vreme pričam sa tobom kao da si pročitao komentar. :lol:
--- Quote from: Scordisk on 06-07-2016, 22:26:12 ---Pa daj onda adrese tih ljudi, pa da se udružimo :D
--- End quote ---
Uh, vidiš da ne mogu ni ja da ih animiram... I to su neki sasvim drugi ljudi koje bi, eventualno, više interesovala forma pisanja na temu (kakva je pokrenuta ovde), bez krugova, bodova, nagrada. Poslaću im link ka vama, pa ko se pridruži. Plus, pridružiće se mladi (još i mlađi), samo strpljenja. Vi ste meni divni. xremyb
Edit: poslah ti link u pm-u ka jednom mestu gde se piše. Imaju i forum. :)
Vedro nebo:
--- Quote from: Scordisk on 06-07-2016, 22:14:29 ---Ama nijednom mi se nije desilo da me ovde neko vređa, ili da ja to tako shvatim,
--- End quote ---
Isti slučaj. Doduše, meni komentar da je nešto loše ili da se nekome ne sviđa uglavnom zvoni na uzbunu da sam nešto promašila u pisanju, retko takve stvari shvatam mnogo lično. Da se razumemo, nije lep osećaj kada ti neko kaže da ti je priča loša (ili s*anje), ali... Ako moram da objašnjavam zašto je nešto tako kako sam napisala, onda i nisam dobro prenela poruku.
A mislim da ljude (u eri instagrama i super kul života na FB) plaši mogućnost da budu uvučeni u bilo kakvu raspravu. Još gore, da im se kaže da ono šta rade nije 'savršeno'.
'bem li ga, a kako ću da napredujem ako nemam neku povratnu informaciju?!
Psovanje, prozivke i pretnje usmerene na mene kao ličnost bih verovatno shvatila krajnje ozbiljno, ali, ruku na srce, nije ih bilo. Da li bih reagovala i kako, ne znam.
Međutim, i takve stvari se ovde dešavaju. I često izmaknu kontroli.
Nego, back to the topic:
Da li bi bio interesantan za analizu i odnos brata i sestre, recimo? Odraslih, bez pretenzija na GoT incestuozne momente? (nešto mi se tako mota po glavi, između ostalog)
Ili da se držimo klasičnih muško-ženskih - žensko-muških odnosa? :)
Harley Quinn:
Kreativna sloboda je bezgranična. :lol:
Vedro nebo:
U, super speedy odgovor! Thnx! :lol:
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version