Predvorje > NEXT GENERATION

SOBA (pričica, pokušaj spoja natprirodnog i šale)

<< < (2/5) > >>

Perin:
Vec se po prve dve recenice se moze videti da je prica losa.
"Topla letnja noć i sve što uz to ide. Sedim u ovoj sobi, pred praznim Word dokumentom, pokušavam da pišem." Trebas malo vise paznje obratiti na gramatiku, smisao recenica koje pises. Kroji recenice bolje - iz ove dve sto sam naveo izgleda kao kad Tarzan kaze: "Ja, Tarzan. Ko, ti?"

Milosh:

--- Quote from: "Perin" ---Trebas malo vise paznje obratiti na gramatiku...
--- End quote ---


Ah, ta divna ironija. :lol:

henk:
ok, hvala vam svima na iskrenim ocenama. imam još nekoliko pričica na sličan fazon ali izgleda da sam krenuo krivim putem i/ili nisam stvoren za ovo ;)

Meho Krljic:
Pa, ne, pazi, nisi ekstremno nepismen, ali problem sa ovom pričom je što nema očigledan razlog za postojanje. Čak i kao samo opis acid-flasha nije ni po čemu posebna, a njen dodir onostranog je banalan i nema nikakvu finiju simboliku, što dodatno problematizuje odsustvo jasne dramske strukture.

henk:

--- Quote from: "Meho Krljic" ---Pa, ne, pazi, nisi ekstremno nepismen, ali problem sa ovom pričom je što nema očigledan razlog za postojanje. Čak i kao samo opis acid-flasha nije ni po čemu posebna, a njen dodir onostranog je banalan i nema nikakvu finiju simboliku, što dodatno problematizuje odsustvo jasne dramske strukture.
--- End quote ---


ok, Meho, tenks, sada još bolje shvatam koji je problem sa ovom pričom, a, sledstveno, i sa mnom, kao pripovedačem. ideja ljudske potištenosti među zidovima, koji se zatim bude i obrušuju se na tebe, da bi ti, tražeći spas, reagovao kao pacov i iskočio kroz zatvoren prozor, učinila mi se simpatična i zgodna za čitalačku vizualizaciju. naravno, moja ideja je, očito, bila pogrešna ili je, pak, bedno realizovana.

samo da dodam da nisam ovo zamislio kao acid-flash, već kao stvarno "buđenje" zidova, koliko je to moguće. uostalom, glavni junak jedva ima keša za poneko pivo i svakako ne za neke snažnije halucinogene ;)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version