Predvorje > NEXT GENERATION

Tuno i Kris

<< < (2/4) > >>

Eriops:
Isto bih rekao, dobra ideja, ali je prica nekako bleda i neuverljiva. Tmda, citao sam jednu tvoju pricu na drugom forumu, i dosta je dobra. Mozes ti sigurno bolje i lepse od ovoga. Samo polako, strpljivo, i meni se cini da zuris.

scallop:
Ponovo pročitaj Mehin post. Pa, još jednom. Tekst nije dobro napisan, a "ideja" bi se dala realizovati na jedno 20.000 načina. Toliko je "originalna". Bobanovo pitanje o godinama je standardno važno. Ako si mlad pa ne znaš, imaš šansu. Ako nisi - nemaš.

Eriops:
Mislim da je pogresno tako govoriti o originalnosti ideje. Ako cemo tako gledati, sta je uopste originalno ? Koji su to domaci i strani pisci originalni ? Svaka prica je na neki nacin vec ispricana i slicna nekoj drugoj, svaka vuce korene iz neceg, i nesto joj je uzor.. ako tako gledamo, nista nije originalno.

scallop:
Tiha voda misli, a ja znam. Meho, takođe, zna i zato nisam imao šta da dodam. To je razlika. Zbog toga su "pisci u pokušaju" loša podrška drugim "piscima u pokušaju". Bobanova definicija početnika je samo eufemizam. Zna on da bude i direktan.

Eriops:
Nije bitno ko je kome podrska, rekao sam ono sto vecina zna, ne treba tu nikakva posebna mudrost. Svaka ideja je na neki nacin vec postojala i ranije; svaki zaplet je negde vec bio. Ako bi tako gledali, onda nista nije originalno, i niko nista ne bi pisao.
Jer je sve vec receno, nekad, negde.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version