DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Fudbal nam je otisao u kurac skroz...

<< < (400/449) > >>

Petronije:

--- Quote ---I Piksi i Obradović su došli u vreme vladavine Srpske napredne stranke i predsednika Aleksandra Vučića. Obojici je bila potrebna zaleđina da im se niko neće mešati u posao, čak i ako neko pokuša biće uhapšen. Željko Obradović je dobio najveći budžet u Evropi, ili jedan od najvećih, a u Evrokupu sigurno najveći uz Lokomotivu od koje je izgubio. Sve se poklopilo, to je garancija da oni dođu u ozbiljnu državu koja je u međuvremenu nastala od 2012. godine. Došlo je do zašićenja DOS-ovske vlasti. Vučić stalno rizikuje i rekao sam mu odavno lično da njegov posao ne bih prihvatio ni za 100.000.000 evra. Ova dvojica, i Stojković i Obradović, ne bi došli sigurno da nije bilo direktnog razgovora sa Vučićem.
--- End quote ---Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Labudan:
dosadna emisija

Labudan:
siguran sam da je Anđus nekad govorio o Zvezdi sasvim suprotno haha

https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3996515/novinari-urnisali-crvenu-zvezdu-svaka-krsina-i-budala-tamo-vredi-2-miliona-evra-pavkov-nije-fudbaler-nego-zabavljac-a-kanga

Petronije:
Predviđam mu jedno 2 meseca istražnog u narednom periodu, osim ako "naprasno" ne promeni mišljenje.

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Truman:
Juče tokom tekme nas par u kancelariji u drugoj smeni...i dok gledamo na mobu kažem kolegama "ovi će da zajebu u poslednjem minutu". I bi tako. Prvo ulazak Pavkova i onaj njegov besmislen pas u praznu kao gol-liniji protivnika pa onda i autogol. Ali neka...karma je surova.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version