DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

Slavoljub

<< < (4/42) > >>

cutter:
Mislim da je postavljač klipa ne voli...

SIMERIJANAC:
Pazi,ovo za Milku da je morala da se oglasi da bi demantovala te priče znam i ja samo nisam znao da si ti sve zamesio. :)

Obe voditeljke su uradile neke umereno provokativne fotke za muške magazine,tipa CKM ili Maxim ali ništa više od toga što i nije neka šteta jer su težak prosek,ova Danijela čak i ispod toga.

Meho Krljic:

--- Quote from: John Reynolds on 17-01-2011, 16:58:11 ---Nisam se dosad ovde oglašavao jer još uvek ne mogu da se upasuljim od spoznaje da sam, mada Slagalicu mrzim, uspeo da ulovim oba gorespomenuta takmičara. Štaviše, čekao sam da se Slavoljub pojavi u sledećoj jer je bilo očigledno da će biti šege i šale.

Svojevremeno sam, inače, pokušao da proturim urbanu legendu da je Milka Canić mrtva i da se za njeno prikazivanje koriste arhivski snimci. Ako neko Slagalicu prati, zna da pre pet-šest-sedam godina nije izgovarala ono poznato "dobro veće", nego se samo ukočeno osmehivala kameri. Ozbiljno sam pričao okolo da to zapravo samo ubacuju u montaži, da imaju nekoliko snimaka u različitim odelima i to je to. Naravno, to nije bila istina jer je Milka poznata po muštranju one dve voditeljke (naročito one koja se potom slikala gola, ne znam im imena), što se u jednom intervjuu čak dalo naslutiti, ali između redova. Onda je Milka, dal čuvši trač o sebi, dal zato što joj je dosadilo da se ćuteći kezi, počela nešto i da priča i d rest iz histri.

--- End quote ---

Slikale su se obe, ne baš gole gole, ali ono, Maksim, FHM. Da nam ih Alah poživi. Ja ih obožavam kao svoju decu.

A to za Milku jeste zanimljivo. Sećam se kad je jedan takmčar rekao da mu je jedni motiv za učešće bilo to da uživo vidi Milku jer su on i njegovi prijatelji njeni veliki obožavatelji, posvetili su joj Internet sajt itd. Prelepo.

Meho Krljic:

--- Quote from: SIMERIJANAC on 17-01-2011, 17:10:48 ---jer su težak prosek,ova Danijela čak i ispod toga.

--- End quote ---

Ali Danijela potpuno dominira duhovnim vrednostima. Na primer, žena je vegetarijanka, magistar komunikacija plus piše internet roman u nastavcima koji je neka vrsta paranormalnog trilera. Ja... je mnogo poštujem.

Джон Рейнольдс:
Obe su se slikale gole? Pa vi sad ladno možete da mi kažete i da postoje tri voditeljke.  :x

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version