DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ZADACI, PITALICE, KVIZOVI, NADMUDRIVANJA

Glupa igra s pogađanjem citata iz knjiga

<< < (3/300) > >>

Mme Chauchat:
Vaistinu, počeo je raspust. Evo jednog prepoznatljivog odlomka, a ako ne pomogne, poslaću rešenje kvizopokretaču na pm jer sam sledećih dana uglavnom oflajn.


Nisam je zato što je bila dobro delo gledao između pasusa svog rada. U tom trenutku nisam znao zašto je gledam, zašto sam prikačio uvećanje na zid; možda se tako dešava sa svim kobnim postupcima, možda je to i uslov da se oni učine. Mislim da me skoro neprimetno podrhtavanje lišća na drvetu nije uznemirilo, da sam nastavio započetu rečenicu i neometano je završio. Navike su kao veliki herbarijumi, na kraju krajeva, uvećanje veličine osamdeset puta šezdeset liči na ekran na kojem se projektuje film, gde na špicu nekog ostrva jedna žena razgovara sa jednim dečakom a suvo lišće na drvetu se ljulja nad njihovim glavama.

Alexdelarge:
kvazipokretač prijavljuje da je sve dobio na pm. :lol:

lilit:
Ovo može biti samo neki Argentinac, preciznije Kortasar, ovaj deo mi je ostao u malom mozgu (iz vremena kad sam nešto još i čitala :lol:): - Navike su kao veliki herbarijumi...
Pričaj da li je toplo ili hladno da se dalje ne blamiram  :lol: (čitaj: prekasno mi je da budim mamu da proverava koja knjiga je u pitanju, ali šifra je Antonioni.  :mrgreen:).

Alexdelarge:
blizu si, jeste kortasar.lilit:
Đavolje bale?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version