DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > RAZONODA, ZABAVA, DOKOLICA...

Postavite posljednji bizaran san koji ste sanjali

(1/78) > >>

Tex Murphy:
Svi stalno sanjamo neobične snove, ali brzo ih zaboravimo, a i ono što nam nakon buđenja ostane u sjećanju kasnije opet propadne jer nam je mrsko da zapišemo. Not anymore! Da bi stvari bile zanimljivije, umjesto da snove bilježite u neku bilježnicu, podijelite ih sa ostatkom forumstva.

Ja sam neko veče sanjao da je neko ostavio konja na mom balkonu. Moj stan je naravno vrlo malen (jednosoban), balkon još manji, a svrh toga sve to se nalazi na četvrtom spratu. Normalno, ono oko čega se ja nerviram nije samo prisustvo konja na balkonu, nego to što je on prilično ljut i pokušava da provali (staklena) vrata ne bi li protutnjao kroz sobu i valjda zdimio napolje. Stoga mene nervira što su mi ostavili konja na balkonu da sam brinem o njemu a niko mi nije rekao šta treba da radim. (Moguće je da je ovaj segment sna inspirisan time što sam dan ranije na YouTube-u vidio da ima nekakav Ring spoof sa konjima.)

...:
Ja sanjao da je dosao moj rodjak iz Amerike sa suprugom Azijatkinjom i njenom mamom. I kao doneli skorpiona ljubimca od pola metra koji postoji u Fallout koji mase repom, a rodjak vice 'Nece, nece' .

zakk:
Ja i dalje ne mogu d ase oporavim...
http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendID=265429798&blogID=379892489

Loengrin:
:shock: Haribo ili Kent?  :wink:

(izumeo si novi stepen košmara)

zakk:
Nisu bili ovi naši standardni krokodili ili koka-kole, već čovečuljci, poput onog gingerbread mana iz Šreka...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version