'tata' je ovde od nedavno, pa nije u toku [mada je stigao da se iskaze kao expert za pismenost i geografsko poreklo], ali ti jack barem jesi tu vec neko vreme, pa ne razumem tvoje uzbudjenje zbog diskursa koji spajder i ja ODUVEK koristimo u uzajamnom obracanju, i zbog posalica i zezalica koje jedan drugome upucujemo.
Dakle, za one koji su se kasnije ukljucili, kao i za one koji sporo shvataju/lose zapazaju, da budem explicitan: Spajder i ja smo dobri drugari, izmedju ostalog i zato sto delimo slican smisao za humor (koji nedostaje vecini posetilaca ovde),i ako mislite da je ovo gore zajebavanje= trebalo bi da vidite mejlove koje razmenjujemo daleko od vashih zabrinutih ociju.
Stvarno mi na kurac idu dezurni 'drveni advokati' koji zure u spasavanje i pomaganje pre nego sto izvide situaciju, i smesta iz svojih doktorskih torbi vade preparate za lecenje hormona, frustracija, trauma iz detinjstva, uvecavanje polnih udova itsl.
Uostalom, Spajder jeste mali, ali se hvalishe nekakvim srafcigerom i dedinim pistoljem, pa ne verujem da mu je potrebna pomoc raznih tata, dedova, ujaka ili free-lance advokata.
Kad mu to treba, on ume
sam da se brani.
Kao i ja.
Slicno vazi i za moje 'ispravljanje' drugih ljudi s kojima se i privatno poznajem i druzim, poput Nyarlathotepa, Jora i dr. ili se bar nalazim na slichnim [ideoloshkim] duzinama, poput Commie-ja. Dakle, ako ste pozeleli da i njih branite od nekih mojih napada= sacuvajte svoje Lionel Hutz/Nick Riviera/McBaine porive za nekog drugog,i spasavajte neke druge damsels in distress.
P.S. A, konkretno za 'citizan'= to je zezanje koje se provlaci jos od topika o serijskim ubicama, i bas me zabole na sta moje zezanje sa S-om lici nekome ko je prvi put banuo ovde i procitao 10 necijih postova...
Ovo je, ujedno, i poslednje moje pravdanje na ovu temu.
Da parafraziram neciji komentar gore: Ko ne moze da me shvati, i zasluzuje da pati.