NAUKA I KVAZINAUKA (izvorište inspiracije za mnoga SF dela) > VANZEMALJCI

Gde su vanzemaljci?

<< < (5/6) > >>

scallop:
Jao, kako si ti pametan!

varvarin:
Ajd sad da vas čujem, ljubitelji sporta!  (Tako kaže Stiven King.  :mrgreen:  )


https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2020&mm=12&dd=10&nav_id=1778430


Bivši šef svemirske divizije izraelske vojske Haim Eshed tvrdi da su Tel Aviv i Vašington kontaktirali "Galaktičku federaciju"vanzemaljaca i da zejedno vrše eksperimente na ljudima, ali da čovečanstvo još nije spremno za "istinu" o životu u svemiru.

Penzionisani general Haim Eshed (87), koji je bio na čelu svemirske jedinice Ministarstva odbrane Izraela gotovo tri decenije, tvrdi da postoji "vanzemaljski savez".
 "Vanzemaljci su tražili da se ne priča da su ovde, jer čovečanstvo još nije spremno", rekao je Eshed za izraelski list "Džudiot ahronot".

scallop:
Zamisli šta ću ja da trtljam kroz devet godina. Još gore nego sada. Sad moram da ćutim o tome šta vole da pojedu kod nas kad navrate. Izazvao bih rat između vegana i ljubitelja roštilja. Pozajmljuju knjige i da li mi veruješ da najviše vole moje. Ponekad pitaju zašto kod drugih svi ubijaju svoje likove i da li bismo voleli da nam organizuju nešto slično da se radujemo.


Inače, taj Mosad je opaka firma. Sve znaju pre bilo koga. Rekli Trumpu u novembru 2019. da će pandemija početi u decembru. Sad pregovaraju sa vanzemaljcima i na ragovorima ih predstavlja lično Mojsije, jer ima potvrdu od Boga tri 'iljade godina.

mac:
Moćni Tramp ne sme da zucne o vanzemaljcima, ali zato tamo neki general može da objavi knjigu o tome, i da je još i promoviše.

scallop:
Sudbina generala je da kušuju dok su u uniformi, posle se raskokodaču i nose jaja.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version