FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Bloodborne

<< < (2/23) > >>

Perin:
Jbt, ja tek sad skontah da se mogu šerovati video fajlovi preko plejstejšna :( a baš sam smlata živa...mogao sam staviti video fajtova sa bossovima :(

Elem, neki bug mi ne da da počnem kvest od Eileen the Crow, a obzirom da mi treba oružje koje vrane koriste, morao sam da je ubijem i uzmem bedž...jer drugačije ne bih došao do Blade of Mercy, ako je sudeći po vikipediji, najboljeg oružja za skill based likove (mada ne vidim u čemu je kvaka, apgrejdovano na 3+ a threaded cane ima jači demidž).

Oružje košta 40000 blood echoes, a evo i videa u prilogu kako sam ih skupljao u Old Yharnamu:

https://youtu.be/0QAX6c21aS8

I tako u krug. Rinse and repeat. Sad na spavanje.


Sent from my Samsung Galaxy Note 5

Meho Krljic:
Lepo!  :-| :-|  Vidi se da se isplaćuje investicija u skill jer većina neprijatelja ne stiže ni da uzvrati pre nego što padne mrtva pod tvojim napadima.
 
No, vidim da uopšte ne koristiš charge attack tj. da si klasičan R1 spammer  :lol: :lol:  Ovo nije toliki faux pas kao u Dark Souls III a i ne igraš multiplejer pa te baš briga, no vredi razmisliti malo i o tome jer neki bossovi kasnije će biti MNOGO lakši za pobeđivanje ako im uradiš charge u glavu pa dobiješ priliku za visceral attack.

Perin:
Radim i visceral, ali to na dzinovima i onim ogromnim tipovima sto nose fenjere. Ovde nemam uopste potrebe da ga radim, mislim u video(u) jer, kako si i rekao, protivnici ne stizu ni da mi uzvrate napad. A radim ga tako sto prekidam potez protivnika hicem iz puske.

Charge attack...ovaj...aaa...kako on ide uopste?

😊

Sent from my Samsung Galaxy Note 5

Meho Krljic:
Pa, držiš R2  :lol:  Na bossovima uglavnom nećeš moći da radiš gun parry pa visceral (sem topom) pa je korišćenje charge napada u glavu za dobijanje prilike za visceral ključno.

Perin:
Da, pa...U pravu si, R2 nisam nikad ni koristio u borbi. Mislim, ovako sam previse okretan tako da je R1 bio sasvim dovoljan.

Ali cu ipak isprobati charge na vukodlaku sto baca vatrene lopte, moram se uferciti prvo doduse.

Sent from my Samsung Galaxy Note 5

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version