STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

Bonellijana

<< < (2/9) > >>

Jerome Drake:
Boneli ima svoj šarm. Kao i svi ostali.

O susretu Morgana Losta i Dilana Doga.
https://veselicetvrtak.com/bzzzz/crno-belo-crveni-svet/

Truman:
Da spomenem da sam čitao i Napoleona ali nisam toliko fasciniran...mada neke epizode jesu dobre.

Jerome Drake:
Napoleon ima zanimljive ideje... i na tome se sve završava. Tu i tamo se ubode kraj ali, barem meni, ovih deset epizoda oje sam čitao su kao i onaj Helnoar. Ima tu nešto ali ništa konkretno.

Jerome Drake:
Priče iz nekog drugog sutra je lijep album sa više priča o Dylanu ali... većina ih je nedorečena. Međutim, ima ova mješavina ludosti šmek onih početnih epizoda. Crtež je digitalan ali jako lijep i oku privlačan. Ali ako čovjek nije kolekcionar neće ništa izgubiti ako ne kupi ovaj album. Mada, lijepo ga je posjedovati.
Obojeni program sa nastavkom priče o susretu Dylana i Morgana Losta je s druge strane pokazao da Boneli ima potencijala da se širi i stane rame uz rame sa mnogim svjetskim poznatim stripovskim kućama. Međutim, ovakvi izleti su rijetki. Što je šteta. Ova priča mami na stalno čitanje. Likovi su jaki, radnja glatka, a priča pitka.

Jerome Drake:
Udruženje Dante Alighieri u četvrtak u 19 sati organizuje razgovor sa autorom Zagora, Morenom Buratinijem. Razgovor će se obaviti putem zoom aplikacije, pa možete postaviti i pokoje pitanje...
https://twitter.com/DanteBiH/status/1328671830903844866

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version