FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Novosti iz sveta video-igara

<< < (2184/2188) > >>

Meho Krljic:
Nisam ni ja neki snagator na tom polju. Nocturne, naravno (kupio sam i remaster pa vrebam priliku da igram ponovo...), onda sam malo brljao po starijim SMT igrama putem emulatora, čisto da se kaže da imam ideju kako je izgledao Pokemon pre Pokemona. Od notabilnih spinofova je tu Digital Devil Saga aka Avatar Tuner (imam obe, ali drugu još nisa igrao), Strange Journey, Devil Survivor (drugu takođe nisam igrao), te, naravno, Persone i Tokyo Mirage Sessions. Pošto je moj trejdmark da igra kupujem kad imam para a igram kad imam vremena, posedujem i Radiant Historia (koja ne spada u SMT brend ali je pravio deo tima koji radi SMT igre), onda rimejk Devil Summoner: Soul Hackers, te SMTIV koji posle toliko godina još nisam zaigrao i očigledno ću peticu igrati pre njega  :oops: :oops: :oops:

Calavera:
dobro, i ja sam igrao dds i devil survivore, no to su ipak spinofovi a ne mejnlajn igre tako da za njih ne dobijaš kredit  :lol:

Meho Krljic:
Ma poštujem. Ja ni Strange Journey ne računam u mejnlajn igre a i Atlus je prvo hteo da to bude SMTIV pa su posle odustali i dali joj podnaslov takav kakav jeste, valjda shvatajući da se tu malo odstupilo od linije.

Meho Krljic:
Istorijska ličnost se zauvek preselila u istoriju:
 
 Masayuki Uemura, Creator Of The NES And SNES, Dies At 78

Meho Krljic:
Bat ov kors:
 
 Peter Molyneux's Next Game Is A 'Blockchain Business Sim' Featuring NFTs Because The Future Sucks

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version