DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

<< < (1403/1432) > >>

Dr Watson:

--- Quote from: džin tonik on 01-05-2022, 15:44:17 ---1. svibnja 1995. operacija Bljesak – srpska vojska razbijena u 32 sata


--- Quote ---Na današnji dan 1. svibnja 1995. počela je vojno-redarstvena akcija Hrvatske vojske i specijalne policije RH – Bljesak. Cilj akcije bio je oslobađanje okupiranih područja zapadne Slavonije.
U svega 32 sata oslobođen je cijeli teritorij zapadne Slavonije koji su pet godina pod okupacijom i terorom držali Srbi.
(...)
--- End quote ---


--- End quote ---
Jbt,slavis ovo, a imali ste ceo Nato uza sebe...sta cete bez toga...

Kao sto rekoh onomad, fiksirani, opsednuti Srbijom, a paradoks je da jedino uz Srb bili sigurni da ce ostati celi....evo Madjari krecu u povrat otetog mora, Italijani samo cekaju pogodan povesni trenutak...sada je pravi momenat da uvedete obavezni cas plivanja od predskolskog uzrasta...

džin tonik:
ma nema veze, to su tek naklapanja, suplje price. kad konkretno navale madjari, opet ce srbi, koji lako zaboravljaju, priskociti u pomoc... kao i nekad sa madjarima, turcima, nijemcima, austrijancima, talijanima... uvijek pomognu.

Dr Watson:
Mi ne mozemo pomoci vise ni samima sebi, pisi propalo...a Talijani i Madjari vec planiraju podelu Kroasana...buon apetito..

Labudan:
Podjela kroasana se već desila...

"Srbi i Hrvati su jedan te isti komad kravlje balege koji je kotač zaprežnih kola povijesti slučajno prerezao na pola" (Miroslav Krleža)

Petronije:
Đorđe Balašević proglašen počasnim građaninom pule i dobio klupu.

https://rs.n1info.com/showbiz/djordje-balasevic-dobio-svoju-klupu-u-puli/

Srbi posthumno osvajaju Hvatsku. Zosko se prevrće u svom udobnom krevetu u Njemačkoj. Izdaja!!!

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version