DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Zemlje Iz Okruzenja TODAY

<< < (1404/1432) > >>

džin tonik:
kakve su to sad gluposti, krleze, balasevici...

pa nismo telad. krleza je pisao solidnu beletristiku, zabavnu, a inace je bio dovoljno sposoban uvijek se drzati kopanja, u kojem god sustavu. znaci, pisao je zanimljivu beltristiku, sve uz britkost i paralele, odlicno, ali to ga ne cini autoritetom u oblasti historiografije. dapace, covjek nije imao tri grama dosljednosti ili integriteta da bi se ikad izlozio u ime nekog ideala.

pa balasevic, sto ne bi dobio klupu? imao je lijepih pjesama, vrhunskih stihova, opet, sto ga ne cini autoritetom u nekoj drugoj oblasti. cak vjerujem da je van pjesnistva bio obicno tele. ili djokovic, covjek igra vrhunski penis, i to je to. koga briga sta misli o smislu zivota, zivotu na marsu ili bosanskim piramidama, pa i "koliki je srbin".

hocete o srbima i hrvatima, evo, dominik mandic proucavao cijeli zivot doticno pitanje. pa uzmes i citas, mislim, da ne bih ja vama sad citirao koga? gretu thunberg o pms-u?

Labudan:
ja sam stvarno voljan da to pročitam, bez zezanja

ako je neko bukvalno toliko očajan da mora u naslovu da prenaglašava da su to dva različita naroda, onda mora da je baš teški nesretnik i ko zna kakav kupus je slistio između korica

džin tonik:
ma sto bi procitao znanstveni rad, zivotno djelo strucnjaka, sve od covjeka sa integritetom koji se ne prikljanja strujanjima vlasti - vec cinjenicama.
citiraj ti nama dalje pajace koji nemaju veze sa historiografijom, bolje, pajace koji su uvijek bili na sisi i u sluzbi totalitarnog sustava, diktature.

Labudan:
ne brini, čim stignem pogledaću

možda nađem hrvatskog biskupa Savu Nemanjića kao kod Starčevića

tomat:
Evo ga ovde na engleskom


https://web.archive.org/web/20060525220243/http://www.magma.ca/~rendic/introductioncroats%26serbs.htm

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version