DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

World today (Ni Srbija ni zemlje u okruženju)

<< < (1337/1426) > >>

tomat:
E, budale....

džin tonik:
kud sveti sava i dj crna trava! :cry:
da nema elke, trebalo bi je izmisliti.

džin tonik:
Nakon što je migrant ubio zastupnika, Britanija će onemogućiti anonimnost na društvenim mrežama?


--- Quote ---Tri dana nakon što je 25-godišnji somalijski islamist ubio britanskog zastupnika Sir Davida Amessa, ministrica unutarnjih poslova Priti Patel sugerirala je da bi se zbog tog incidenta mogla ograničiti anonimnost na društvenim mrežama u borbi protiv “okrutnih komentara i napada” na političare.

Gostujući na Sky Newsu, Priti Patel je rekla je da će “proučiti sve”, uključujući i kraj anonimnosti na internetu nakon ubistva Sir Davida. “Već se radi na tome. Imamo prijedlog zakona o online šteti koji će doći u parlament, trenutno se radi na tome”, rekla je.

Breitbart prenosi kako je riječ o zakonu kojim se također žele uvesti kontrole na društvenim medijima, vezane uz “dezinformacije” i “trolanje”.

Patel je ustvrdila da su društvene mreže u središtu sve spornije političkog okruženja u Britaniji, dodavši da su zastupnici podložni nemilosrdnim “okrutnim komentarima” i “napadima” na internetu.

Ubijeni konzervativni zastupnik je podržavao migrantske politike

Podsjetimo, britanski zastupnik iz Konzervativne stranke, 69-godišnji David Amess, izboden je u petak tijekom skupa u Metodističkoj crkvi u Leigh-on-Seau u Essexu.

Iako je pripadao konzervativcima, Amess je bio pobornik migrantskih politika. Amess je 2019. godine podržao Britanski Crveni križ tijekom tzv. “Tjedna migranata” te se fotografirao s transparentom “Vjerujem da je svaka izbjeglica bitna”.
--- End quote ---


ovo je dobar pravac u svakom pogledu, vrlo lijep doprinos migracija. i izravni i posljedicni; zamisli, krenes sa zabranama na netu, pa ti se bunt prelije u stvarnost. pobjegli bi kud? na fidji?. :cry:

Truman:
lilit, ako pratiš ovu temu...šta misliš o tome što je Sebastijan Kurc dao ostavku?

džin tonik:
D. Dijanović: Od postkršćanske do protukršćanske Europe

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version