FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > OKO FILMA

Da li uopšte više treba gledati sve te filmove?

(1/6) > >>

VelikiBrat:
Da li uopšte više treba gledati sve te filmove? Iskeno rečeno sva ta kinematografija počela me je da smara. Sva ta hiperprodukcija megalomanskog sranja koja nas svakodnevo zatrpava je čist boredom.
Veliko se pitanje postavlja da li bi polovinu danšnjih režisera trebalo pokokati čisto zbog toga što nas dave sa svim tim ''originalnim'' vizijama ovoga ili onoga. SF filmovi koji su bili nekad nešto jedino što je odudaralo od mainstream produkcije postali su jedno velko g..no!
Setite se barem 3 dobra SF filma u poslednjih 5 godina.
Originalnost američkih režisera svela se na to da prave rimejke japanskih Horror sranja. The Ring 1,2 The Grudge... itd. Ako nisu japanski onda su pitanju rimejci sopstvenih Texas Chainsaw Massacre... itd. Nemam energije da nabrajam. Pitanje je osnovno: Zar nije bolje lepo napraviti neki roštilj, uzeti 20 komada Lav piva i lepo se opustiti i sprečiti uništavanje svog mozga od strane tog ''intelektualnog sadržaja'' kojeg nam pruža savremena kinematografija...

Will-O'-The-Wisp:

--- Quote from: "VelikiBrat" ---Originalnost američkih režisera svela se na to da prave rimejke japanskih Horror sranja.
--- End quote ---

:shock:  :P
 :x
 :?  :?  :?

Stanislave, preterano seres!

otaku:
pusti coveka, pokusava nesto da podeli sa nama. evo ti sta ja mislim: filmove uvek mozes da iskljucis, ali za sranja u glavi nemas prekidac (dobro, to pivo), zato ti je bolje da odaberes ono gde imas vecu moc izbora, sto duze traje to bolje.

taurus-jor:
Meni nije jasno što se Veliki Baćuška uopšte trudio da piše ovaj post. Mogao je tu energiju da uloži u nešto drugo. Na primer u pravljenje nekog roštilja i nabavku 20 komada Lav piva. I onda lepo da se opusti.

Ali za lepo opuštanje je očito potrebno kupiti tih 20 flaša...

KulFejs:

--- Quote from: "VelikiBrat" ---Da li uopšte više treba gledati sve te filmove? Iskeno rečeno sva ta kinematografija počela me je da smara. Sva ta hiperprodukcija megalomanskog sranja koja nas svakodnevo zatrpava je čist boredom.
Veliko se pitanje postavlja da li bi polovinu danšnjih režisera trebalo pokokati čisto zbog toga što nas dave sa svim tim ''originalnim'' vizijama ovoga ili onoga. SF filmovi koji su bili nekad nešto jedino što je odudaralo od mainstream produkcije postali su jedno velko g..no!
Setite se barem 3 dobra SF filma u poslednjih 5 godina.
Originalnost američkih režisera svela se na to da prave rimejke japanskih Horror sranja. The Ring 1,2 The Grudge... itd. Ako nisu japanski onda su pitanju rimejci sopstvenih Texas Chainsaw Massacre... itd. Nemam energije da nabrajam. Pitanje je osnovno: Zar nije bolje lepo napraviti neki roštilj, uzeti 20 komada Lav piva i lepo se opustiti i sprečiti uništavanje svog mozga od strane tog ''intelektualnog sadržaja'' kojeg nam pruža savremena kinematografija...
--- End quote ---

Ja da sam neka vlast ovde, ja bih te odmah banovao, pod izgovorom da nemaš mogućnost zdravorazumskog zaključivanja.

Pa ko mi te bije po ušima da gledaš ta JAPANSKA SRANJA? Pivo u šake, pa marš na građevinu. Budi koristan član ove civilizacije.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version