STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > MANGE I ANIME
Berserk
Perin:
Busou Renkin je meni bio dobar, a Fate Stay mi se svideo iako je suvi prosek...glavni lik mi je išao na...živce :D DGM mi je dobar, ali ne toliko, prvenstveno jer smara prvih 20ak epki dok se radnja ne zahukta....ali mangu pratim, naravno :D One Piece mi je odličan, ali arkovi PREDUGO traju, po 60 epki što mi je smor...Bleach dobar, Naruto pomalo smara....ali pratim obe mange...FMA je OLDIČAN, najbolji šounen što sam gledao, kao i Hunter X Hunter :) Imaš na mom blogu, http://animejedinica.blogspot.com/ opise par serijala, pa ako ti se svide.... :)
Cenobite:
Aha, sad sam video link u tvom sigu pa prelistavam :)...imas dosta stvari koje imam a nikako da pogledam...nikako mi nije jasno kako ima ljudi koji kazu da im je dosadno ili nemaju sta da rade...brate, ja ne znam dal cu pre nesto da citam (manga ili knjiga), dal cu nesto da gledam (horor ili anime...eventualno neka dobra serija tipa Lost koja se najzad zavrsava ove godine), dal cu nesto da igram, dal cu na trening, pa porodica...treba mi tri zivota da postignem sve :).
Perin:
To i ja govorim :D Ali ja moram da se bavim nečim, jer ako mi je doasndno ja se satra onda...ne znam...to me ubija baš...stoga sam non stop zauzet :D Drago mi je da ti se sviđa blog ;)
Cenobite:
Aha, blog ti je super :D...i sto je najbolje pokrio si skoro 90% anima koje nikako da se nakanim da gledam a deluju primamljivo :), pa kad procitam o cemu se radi necu moci da odolim :).
Joffrey Lannister:
Ma , ne trebas sumnjati u Perinovu listu Anime serijala :D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version