Ja sam baš došao na forum da primetim kako Zavvi već prodaje Mass Effect 3 za manje od 30 Evra i da treba reagovati na akciju. A Perin, pametno, otvorio topik. Pametno!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ću sačekati da se još spusti cena. Danas sam uplatio na karticu svotu (harač) što će bioware da mi uzme negde oko 10tog aprila za produženje Sw Tora na 3 meseca.
Pa, da šalje ja se ne bi keco sa Play-Asia. Zavvi je za sada prva firma sa ove strane planete koja actually šalje igre u Srbiju i ima solidan izbor naslova. Upravo su mi poslali dva Ace Attorney naslova za DS za nekih 35 evra
To Meho

Si primetio kako brzo dođu igre? Evo, SWToR je meni bio dispečovan 7 marta, a stigao mi je 12tog i to air mailom.
Inače, na onom drugom sajtu,
www.base.com , ima neka poštarina. Ja sam kupio bežični miš, i naplatiše mi 3 evra poštarine.
А како функционише то са слањем? Колика је поштарина и плаћа ли се каква царина? И стиже ли у... како да кажем... неоштећеном стању?
Harvi, brate banjalučki, look no further što se igara tiče: zavvi je tvoj najbolji jaran, definitivno. Nema poštarine, za svaku narudžbu (bez obzira da li u istoj narudžbi naručuješ više ili jednu igru) platiš 1,2 evro poštarine. Ja sam već naručio Kotor 1 i SWTor, koji su mi stigli maltene odmah.
Doduše, plejsovao sam narudžbu za Witcher 2 pre 10-15 dana, i estimated dispach date je tek 20 aprila. Preptostavljam da je to zbog toga što igru trenutno nemaju na stanju. Recimo, Duz Eks Hjuman Revolušn sam naručio juče i danas mi je dispečovan.
Ali ja mogu da čekam, naročito sa ovakvim cenama!!!!
I da. Ja na svakoj narudžbi čekiram prilikom plaćanja jedan mali kvadratić da mi pošalju igru kao GIFT. Valjda na poklone nema carine (recimo, koliko sam čuo, sad od ove godine su u RS spustili carinu, to jest, sad na iznos preko 50 maraka moraš platiti carinu ili PDV....ako ti pošalju kao GIFT , ne plaćaš ništa. To sam proverio, pošto me SWToR izašao oko 35 evra aka 70ak maraka i nisu naplatili ništa).