Author Topic: Akcije i reakcije na sajtovima za prodaju igara! Steam, GoG, Zavvi, Base...  (Read 264625 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Da ne bih spamovao na Mehinom topiku, red je da spamujem...na ovom  :idea:  Dakle, zamisao je da ovde postujete ako se događaju nekakve akcije vezane za prodaju igara sa poznatih nam sajtova, kao što su steam, zavvi, origin, base i ostale džidže midže. S obzirom d sam se navukao na zavvi, ja ću za sada postovati nekoliko igara za koje smatram da su bagatela.

Igre Assassins Creed: Director's Cut Edition PC  i Assassin’s Creed II PC  koštaju po 8,5 evra. Do juče su koštale 7,5 evra, ali šta ćeš, poskupile su za evro kad sam danas otišao do banke da uplatim određenu svotu za kupovinu ova dva naslova. Mslim, opet je jeftino, ali ja sam oduvek bio stipsa u životu, barem što se para tiče. Ustvari, stipsa sam u životu, nevezano za pare.  :-|

Oni koji su ljubitelji Leisure Suit Larry - Box Office Bust PC serijala, mogu da kupe ovaj naslov za svega 4 evra.

Narod koji voli da gleda dokumentarne filmove a ne voli da igra igre, može da odahne: na zavviju imaju akciju na sledeći serijal dokumentarnih filmova o WW2:

World War II The Complete Collections Volumes 1 - 10 DVD . Ovaj naslov košta samo 7,5 evra!

Na steamu, trenutno je akcija na serijal igara o Kralju Arturu . Cene se kreću od 2,5 do 24 evra za pomenuti serijal. Pored toga, postoje akcije i na nekoliko drugih naslova, stoga check it out via akcije na stimu .

Josephine

• Guest
U, pametna tema, svaka čast. :)

Meho Krljic

• 5
  • 3
Ja sam baš došao na forum da primetim kako Zavvi već prodaje Mass Effect 3 za manje od 30 Evra i da treba reagovati na akciju. A Perin, pametno, otvorio topik. Pametno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
На Амазону Масс Еффецт 3 има за 18 фунти!

Meho Krljic

• 5
  • 3
Ali Amazon ne šalje igre u Srbiju.

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Не?! Хм, био сам сигуран да шаље  :oops:

Meho Krljic

• 5
  • 3
Pa, da šalje ja se ne bi keco sa Play-Asia. Zavvi je za sada prva firma sa ove strane planete koja actually šalje igre u Srbiju i ima solidan izbor naslova. Upravo su mi poslali dva Ace Attorney naslova za DS za nekih 35 evra  :-| :-|

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
А како функционише то са слањем? Колика је поштарина и плаћа ли се каква царина? И стиже ли у... како да кажем... неоштећеном стању?

Meho Krljic

• 5
  • 3
Ja od Zavvija tek čekam svoje prve tri igre, ali reći ću ti kad stignu. Poštarina je izuzetno niska (1.21 evro za dve igre za DS i jednu igru za Wii koja je collector's edition) a videćemo hoće li me carina dočekati na volej. Perin je naručivao i vrlo je zadovoljan a i drugi koje sam pitao su zadovoljni.

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Хм, уистину, то је практично џаба. Гоод стуфф!

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Ja sam baš došao na forum da primetim kako Zavvi već prodaje Mass Effect 3 za manje od 30 Evra i da treba reagovati na akciju. A Perin, pametno, otvorio topik. Pametno!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ću sačekati da se još spusti cena. Danas sam uplatio na karticu svotu (harač) što će bioware da mi uzme negde oko 10tog aprila za produženje Sw Tora na 3 meseca.

Pa, da šalje ja se ne bi keco sa Play-Asia. Zavvi je za sada prva firma sa ove strane planete koja actually šalje igre u Srbiju i ima solidan izbor naslova. Upravo su mi poslali dva Ace Attorney naslova za DS za nekih 35 evra  :-| :-|

To Meho  :-| Si primetio kako brzo dođu igre? Evo, SWToR je meni bio dispečovan 7 marta, a stigao mi je 12tog i to air mailom.

Inače, na onom drugom sajtu, www.base.com , ima neka poštarina. Ja sam kupio bežični miš, i naplatiše mi 3 evra poštarine.

А како функционише то са слањем? Колика је поштарина и плаћа ли се каква царина? И стиже ли у... како да кажем... неоштећеном стању?

Harvi, brate banjalučki, look no further što se igara tiče: zavvi je tvoj najbolji jaran, definitivno. Nema poštarine, za svaku narudžbu (bez obzira da li u istoj narudžbi naručuješ više ili jednu igru) platiš 1,2 evro poštarine. Ja sam već naručio Kotor 1 i SWTor, koji su mi stigli maltene odmah.

Doduše, plejsovao sam narudžbu za Witcher 2 pre 10-15 dana, i estimated dispach date je tek 20 aprila. Preptostavljam da je to zbog toga što igru trenutno nemaju na stanju. Recimo, Duz Eks Hjuman Revolušn sam naručio juče i danas mi je dispečovan.

Ali ja mogu da čekam, naročito sa ovakvim cenama!!!!

I da. Ja na svakoj narudžbi čekiram prilikom plaćanja jedan mali kvadratić da mi pošalju igru kao GIFT. Valjda na poklone nema carine (recimo, koliko sam čuo, sad od ove godine su u RS spustili carinu, to jest, sad na iznos preko 50 maraka moraš platiti carinu ili PDV....ako ti pošalju kao GIFT , ne plaćaš ništa. To sam proverio, pošto me SWToR izašao oko 35 evra aka 70ak maraka i nisu naplatili ništa).

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Inače, koliko vredi imati na kartici određenu svoticu novca dokazuje sledeći slučaj. Da nisam juče imao neke siće na kartici, ne bih mogao kupiti CHAMPIONS ONLINE za 2,5 evra. Ne, nego bih ga morao kupiti za €47.95!!!!!!!!!!, kolika je sada cena na zavviju!!!!!

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
То је супер, али мени је и даље Амазон најбољи пријатељ. Пошто сам врло спор са играњем, а и играм углавном старије игре, онда ми није проблем да чекам неколико година од појављивања игре, па је купим за неколико фунти, а онда је диспечују мом брату у Шкоцку за џаба.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Ali, ali, ali....isto je, kažem ti, samo sad tebi dispečuju da ne cimaš brata!!!!

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Аха, али да ли су цијене равне онима на Амазону?

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Наиме, на Амазону постоји гомила разноразних понуда, има и врло квалитетних половних издања која се скоро нимало не разликују од нових а знатно су јефтинија итд.

Josephine

• Guest
Пошто сам врло спор са играњем, а и играм углавном старије игре, онда ми није проблем да чекам неколико година од појављивања игре,

Vidi se. Ti nisi nekoliko godina na Steamu, bre. Kakav si ti to ljubitelj igara??

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Наиме, на Амазону постоји гомила разноразних понуда, има и врло квалитетних половних издања која се скоро нимало не разликују од нових а знатно су јефтинија итд.

Hej, pa zar ti nije bio sad naveden primer: platio sam igru 2,5 EVRA a inače je igra u prodaji 48 EVRA.

Ima li takvog popusta na Amazonu?

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Ако је то ЦХАМПИОНС ОНЛИНЕ из 2009., ево га на Амазону полован за 1 пени  :)

дејан

• омнирелигиозни фанатични фундаменталиста
  • 4
  • 3
добар зави, чекам мехов извештај, па се надам да ћу ступити у акцију.
...barcode never lies
FLA

Meho Krljic

• 5
  • 3
Danas je na Zavviju ponedeljački popust (Mega Monday) pa ima svakojakih popusta. Kupio sam El Shaddai za 19 evra sa poštarinom.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Da, i Batman Arkham City za PC je 17,95 evra. Inače, akcije su, kao što Meho reče, svakog ponedeljka...

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Evo nešto za Melkora:

Mount & Blade Collection (PC)  koja obuhvata sve dodatke. Svega  €16.93, + €2.17 za poštarinu.

Znam da Meho ima Super Meat Boya, ali ne znam da li ima ovo izdanje  [http://www.base.com/buy/product/super-meat-boy-rare-edition-t-shirt-pc-cd/dgc-mamg053.html]Super Meat Boy - Rare Edition + T-Shirt (PC CD)  koje košta svega €16.93 + €2.17 za poštarinu.

Melkor

• 5
  • 3
Hvala. Viderunt, emit, confecit.  :lol:
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

Meho Krljic

• 5
  • 3
Ahhaha, da, Super Mit Boj  :-| :-| :-| :-| :-| :-|  Hvala!

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Hvala. Viderunt, emit, confecit.  :lol:

Pojma nemam šta si rek'o, ali liči mi na njemački način da kažeš dođoh, videh, pobedih!!!!  :idea:

Ahhaha, da, Super Mit Boj  :-| :-| :-| :-| :-| :-|  Hvala!

Služimo narodu!!!  :| Znam da imaš na steamu, ali reko', red je i ovo pazariti....i ja se nešto nećkam.... :)

Ja sam pak odlučio zaraditi nešto love za svoje igre tako što ću preprodavati neke naslove sa zavvija i base-a!!! Znam, loš sam i nemoralan, ali plate nije bilo već 3 meseca!  :cry:

Melkor

• 5
  • 3
Ne, to je na google translate latinskom: videh, kupih, predjoh (i to poodavno, i jos sa modovima). Al' hvala i u to ime:

Louis Prima - Just a gigolo
"Realism is a literary technique no longer adequate for the purpose of representing reality."

zakk

• Očigledan slučaj RASTROJSTVA!
  • 3
    • IP Tardis
Why shouldn't things be largely absurd, futile, and transitory? They are so, and we are so, and they and we go very well together.

Meho Krljic

• 5
  • 3
To je dakle to iznenađenje koje su najavljivali? Do jaja. Mislim, ja imam Folaut, ali baš lepo.

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Добар је Фаллоут.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige

:arrow: Price Drop akcija na zavviju! 

Mene trenutno ne zanima ništa iz ponude (to jest, ono što me zanima nisu preterano spustili, ali možda Meho i drugi nešto nađu!) 

Meho Krljic

• 5
  • 3
Da, pa ja većinu onoga što želim već imam a ono što bih eventualno pazario (Soul Calibur V, Resident Evil revelations) čekam da još malo spuste. Ali ima da se probere baš lepih stvari.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Ja tek sad video da je Mass Effect 3 na prajs dropu 17,95 jevreja.  :!:

Meho Krljic

• 5
  • 3
Na GoGu se trenutno da priorderovati Botanicula sa 10% popusta. Što je devet dolara. Nije neki popust al nije ni neka cena s obzirom da pričamo o novoj igri autora Samorost i Machinarium, koja izgleda vrlo lepo, pa još bez DRMa.

Botanicula trailer GOG.com

Josephine

• Guest
Hah, stvarno lepa. Elegantna i uvrnuta. :)

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
http://www.gog.com/news/release_assassins_creed

Assassin’s Creed™: Director’s Cut Edition, a game that took the action-platforming genre to another level, is available now on GOG.com for a limited time!--buy one, get one free with the Heroes of Might & Magic V Bundle for a total of $19.99.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Prinova je stigla:

Tex Murphy

• 3
    • Radioaktivna aleja
Де ти то мало отвори, да видимо како изгледа изнутра.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Na steamu je tenutno :arrow: The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut svega 8 evra, pa pohitajte!

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
:arrow: Opet PRICE DROP akcija na zavviju!

Mehmetu sam pre nekog vremena postovao link do SUPER MEAT BOY RARE EDITION,  a sada mu postujem link do jeftinijeg (svega 12 jevreja!) :arrow: SUPER MEAT BOY ULTRA EDITION!!!

Takođe, ako Meho nije kupio :arrow: YAKUZA DEAD SOULS za PS3  evo mu prilike da ispravi grešku (mada sam prilično siguran da Mehmet poseduje ovo čudo).

Ima tu još kojekakvih čudesa, ako vas zanima, brouzujte na sajtu.

Meho Krljic

• 5
  • 3
Naravno da posedujem Yakuza Dead Souls, danas sam počeo da ga igram.  :lol:

Ali hvala.  :lol: :lol:

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Naravno da posedujem Yakuza Dead Souls, danas sam počeo da ga igram.  :lol:

Ali hvala.  :lol: :lol:

Ti barem možeš da igraš! Juče su apgrejdovali SWToR na 1.2 i uveli najavljeni LEGACY sistem, i igra je postala toliko bagovita da sam je jedva igrao...plus što su mi resetovali main quest na jednoj planeti, tako da sam morao da ga radim ispočetka....I dođem danas kući, reko' hajde da navučem 44 lvl sa Jedi Knightom i recimo 15 lvl sa Sith Warriorom, kad ono kvrc: sad ispravljaju greške, i to će trajati do 1 posle ponoći...A da ne zborim o tome što su mi upravo skinuli 35 jevreja sa računa za pretplatu na tri meseca!  :cry:

Inače, taj dugoočekivani, dugopriželjkivani, dugonajavljivani, dugo.....LEGACY sistem uopšte nije nešto posebno...Doduše, ja imam samo dva kreirana lika, ali opet ništa preterano nisam video da dobijam sa tim.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Na steamu je tenutno :arrow: Gothic Complete Pack svega 12,50 evra, pa pohitajte!

Ponuda se završava za 20 sati. Pored kompletnog Gothic serijala, imate i akciju na svaku igru iz Gothic univerzuma zasebno i to za prejeftine pare. Ja sam imao neke siće na računu, pa sam, s obzirom da je jedini Gothic koji vredi igrati Gothic II, pazario isti za 2,5 evra.

Meho Krljic

• 5
  • 3
Da, ja Gotike već imam...

A ovo za SWTOR... Šta da kažemo, to je realnost u svetu u kome su igre postale servis a ne proizvod. Setimo se kako su pre par godina sa puno entuzijazma izdavači objašnjavali kako, sada kada je sve onlajn više ne moraš da sediš sa igrom koja ima tehničke probleme u svojoj gold verziji, jer mogu da ti spuste peč na kompjuter ili konzolu i sve poprave.  Tokom vremena, pokazalo se kao prvo da je to postao izgovor za objavljivanje igara koje su temeljito polomljene na dan lansiranja a day one patch je postalo pravilo, ne kuriozitet, a kao drugo, česti apdejti igara (ili firmwarea konzole) neretko dovode do toga da igra koja je do juče lepo radila, sad ne radi. Kejs in point:

http://mygaming.co.za/news/news/35882-latest-mass-effect-3-update-breaks-mass-effect-3.html

It’s not a bug, it’s a feature!  A new Mass Effect 3 update released to fix Mass Effect 2 character import problems has fixed the Mass Effect 2 character import problems, but broken Mass Effect 3.
According to about a million complaints over on BioWare’s forums, the game – and sometimes consoles themselves – are now locking up at the title screen, while it dials out to EA’s servers. The crashes seem to be affecting mostly Xbox players, although a couple of PS3 players are reporting the same thing.
BioWare is apparently “aware of the issues”, and working on a fix to fix the previous fix, and hopefully also to fix whatever it is that’s been causing random game disconnections since launch. Getting dumped from the servers at the end of wave 9 is only funny once, and it wasn’t even funny then.
In the meantime, you can try loading the game while disconnected from Xbox LIVE, clearing the console’s system cache, swapping discs, or just keep trying to start the game, over and over, until it (maybe) actually starts. Ahhh, good times.
 Source: BioWare Social Network 

Dakle, da, ista firma, BioWare, je uspela u par dana da polomi ne jednu nego DVE svoje igre... Svaka čast, doktori.

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Ma smećari. I umesto da kažu: okej, sjebali smo vam igru na dva (ili više) dana, nadoknadićemo te dane što niste igrali i produžiti vam račun za toliko dana, oni samo nastavljaju da seru i eventualno kažu: desilo se njesra, eto, jebiga, izvinite. Šta ja imam od toga izvinite i od toga da isti smećari što su sjebali igru pečom opet rade na popravci igre?

I još uzimaju harač od naroda...

Mada, ovo odgovorno kažem, igrao sam WoW, Star Trek Online i Champions Online i svi ovi MMO nisu ni prismrditi SwToru.

milan

• 4
  • 3
Posto nisam mogao da pronadjem SW TOR nigde u BGu, narucio sam ga preko zavvi-ja... A video sam i gomilu raznoraznih DVDova i BluRejeva na nenormalnim popustima... Jos samo da vidimo hoce li me odrati domaca nam carina...

Meho Krljic

• 5
  • 3
Ne bi trebalo da te deru za jedan disk/ jedan release. Meni do sada nisu ni na šta od Zavvija naplatili carinu a stigle su mi četiri pošiljke. 

Perin

• 8
  • 3
  • *
    • Klub Knjige
Hm. Pre neki dan sam plejsovao narudžbu za DRAGON AGE: ULTIMATE EDITION, koji je sve sa poštarinom izašao 21 evro. I sad odem na svoj akaunt, i piše da su mi otkazali narudžbu. Novca dovoljno imam na kartici, i ne znam u čemu je keč....A još mi nisu ništa ni javili na mail.

Mislim, mogu ja to naručiti i preko base.com , ali tamo me izađe 29 evra sa poštarinom....

Meho Krljic

• 5
  • 3
Udri im odmah Query.