Можда неки и знају где се прави, заправо писало се о томе у америчким медијима колико се сећам. Чак и да плате за кинеске стандарде у тим фабрикама нису лоше. Поента је опет у бренду, а не где је склопљено. Тако да ја не видим неки скори пад овој компанији...
п.с. шта имаш против црначких гузица ( женских )? Не фали им ништа...
Nisam ja rekao da će apple da propadne, niti da bih ja to želeo, samo sam izneo konstataciju o tome kakvu poruku šalju prosečni obožavaoci brenda. Apple nažalost nije ono što je nekada bio, ali šta i jeste kao nekada?
Što se tiče guzica, nisam mislio na prave crnačke guzice, nego na one koje su danas moderne da se plastifikuju, bolje reći ugrađuju.
Oš da odemo u oftopic?
Današnji medijima nametnut ideal ženske "lepote" je kosa azijatkinja, grudi rasnih plavuša, stomak sa pločicama, pozadina kao kod ugojene crnkinje, noge kao kod prosečne kobile, usta u obliku pačijeg kljuna izujedanog stršljenima, oči kao kod anime, obrve kao krem bananice, oblik lica mix baby face sa istaknutim jagodicama, koža kvarcovana i u stilu delfina.... istetovirana i "ukrašena" pirsingom, sve to natakareno na platforme visine prosečne U-Matic kasete... Sa druge strane, normalno lepe žene teško da mogu da dođu do izražaja, jer kao alternativa se nude podgojene tetke sa roze kosom, stomacima većim od mog (a nisam mršavko), đozlucima u stilu šezdesetih godina, i politički pootpaljenom mržnjom prema muškarcima....