DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Super Vulin

(1/20) > >>

Albedo 0:čovjek prosto dominira, zaslužio je poseban topik


http://www.blic.rs/Vesti/Politika/510779/Vulin-Treba-da-menjamo-spoljnopoliticke-prioritete-ali-jos-nisam-pricao-sa-Vucicem-o-tome

Джон Рейнольдс:
Гле, ево га Супер Марио! А ја се питам на шта циља Сомборац пре неки дан:

JasonBezArgonauta:
Kad već ima svoj topikRASIPNIK Vulin na stolice troši 1,4 miliona evra


Ministar rada Aleksandar Vulin odlučio je da potroši 1,4 miliona evra na nameštaj i kompjutere za socijalne ustanove ne ostavljajući im mogućnost da kupe stvari koje im zaista nedostaju.


http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/513897/RASIPNIK-Vulin-na-stolice--trosi-14-miliona-evra

JasonBezArgonauta:
Zoran Kesic-Genijalno! (24 minuta sa Zoranom Kesicem)

Ministar Vulin kao Super Mario

Albedo 0:
intervju sa Šešeljom

Како сте ви на крају пуштени из Шевенингена? Александар Вулин каже да можете да захвалите Вучићу, јер је гарантовао за вас.

- Александар Вулин је комплетан идиот. Не вреди се обазирати на његове изјаве. (Објавите то, немојте да избацујете.) Вучићева влада обмањује јавност, копала је и рукама и ногама да се ја не вратим. Међутим, Судско веће је само тражило начине да ме се отараси и апсолутно никакав услов ми није постављен, нити сам било шта потписао. Они су само наложили Влади Србије да спречи да долазим у контакт са заштићеним сведоцима и да ме испоручи кад ме Хашки трибунал буде тражио и то је све.

Јесте се видели с Лауфером?

- То је симболичан назив за велики број људи који су сарађивали са СРС искључиво из патриотских мотива. Још увек има тих људи. Не смем ни да журим с тим јер знам да ме полиција прати, нити смем да кренем да обилазим све те људе. То ћу морати постепено, али да вам докажем да моје службе и даље раде, даћу вам једну ексклузивну вест. Захваљујући томе што је био у ЈУЛ-у, Александар Вулин је успео свог оца Ранка Вулина да спасе од хапшења. Ранко Вулин је био директор Циглане у Каћу, где је '93. извршио два кривична дела злоупотребе службеног положаја и једно кривично дело примања мита у девизама. Дате су му обележене новчанице, а полиција га је ухватила на делу. Прошао је без кривичног гоњења.


ovaj Vulin je čak i u julu bio kul

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version