FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Elden Ring

(1/167) > >>

Meho Krljic:
Jednom ja da otvorim topik za novu FromSoftware igru.

Mislim, pošto već znamo naziv igre, imamo prvi trejler, a i intervjui kreću, pa da ne spemujemo druge teme. Mislim, ne znam kad će ovo izaći ali cenim da će da se gađa launch period za nove konzole, dakle, za godinu i četvrt recimo što je okej, nek do tada ovaj topik bude za vesti i privjue a posle, ako nas je istorija ičemu naučila, ćemo ovde pisati o svojim podvizima (i u mom slučaju nervnim slomovima) vezanim za igranje ove igre.

https://youtu.be/4euIi1JfMqs

Moram da kažem da sam sada već prilično napaljen, ovo mi deluje kao zapravo ambiciozniji poduhvat od Sekiroa. Evo malog intervjua sa Mijazakijem koji daje malo detalja:

https://news.xbox.com/en-us/2019/06/09/hidetaka-miyazaki-and-george-rr-martin-present-elden-ring/

usputni_boem:
Ja se samo nadam, krajnje subjektivno i sebicno, da igra nece previse dugo do traje, ali deluje mi da ce trebati bar 40-50 sati da se predje, jer najavljuju najveci svet u Mijazakijevim igrama do sad. Inace me Martinovo ucesce ne uzbudjuje previse, jer niti sam citao njegove knjige niti sam gledao seriju (a i pitanje je koliko je on zaista doprineo ovoj igri, jer koliko vidim on je postavio osnove sveta na kojima su izgradili igru), ja cu ovo da igram jer je u pitanju nova igra najboljeg game-dizajnera svih vremena  :|

Meho Krljic:

--- Quote from: usputni_boem on 13-06-2019, 12:39:54 ---najavljuju najveci svet u Mijazakijevim igrama do sad.
--- End quote ---

Al će moći da se jaše konj tako da, pitanje je da li to podrazumeva objektivno više vremena.


--- Quote from: usputni_boem on 13-06-2019, 12:39:54 ---nova igra najboljeg game-dizajnera svih vremena  :|
--- End quote ---

Šta, Julian Golop sarađuje na ovome?

Šalim se, šalim se, i ja sam sličnog mnenja. Martin je dobrodošao ali za moj ukus najviše u domenu marketinškog bulet pojnta kojim će se igri privući i netradicionalna publika, jer, što se tiče worldbuildinga i mitologije, Mijazaki je tu odavno pokazao da mu ne trebaju tutori.

milan:

--- Quote from: Meho Krljic on 13-06-2019, 10:43:44 ---Mislim, ne znam kad će ovo izaći ali cenim da će da se gađa launch period za nove konzole, dakle, za godinu i četvrt recimo što je okej,

--- End quote ---

A do tada ko ziv ko mrtav.... Ne, nije okej, hocu odmah ovo!!!!

Meho Krljic:
Hahah, pa tebe je Sekiro baš naoštrio.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version