FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Igre koje su upravo izašle

<< < (19/20) > >>

Meho Krljic:
OK, malo varkam ali pošto sam tek počeo da igram Hi-Fi Rush (juče ga kupio jer je vikend vreme za loše, jelte, odluke) nije još za "šta igramo" topik, a ovde smo je već pominjali i onda evo jednog videa od dobrih dvadeset minuta gde se vidi početnik (ja) kako igra ovo. Mislim, igra je EKSTREMNO laka na ovom prvom stejdžu (igram na normal) pa preporučujem osobama sa prosečnim kvalitetima glede osećaja za ritam i koordinaciju pokreta da igraju na nekom težem nivou.
 
https://www.youtube.com/watch?v=_nvfzGO2yqg
 
Za sada je vrlo slatko, naravno, grafika je izvanredno pogođena (jedino što igra forsira Dajrekt Eks 12 i nije htela da se pokrene na mom Windowsu 7 pa sam morao da joj kažem da se to isključi pri lansiranju i sad radi perfektno) a i performanse igre su vrlo dobre na mojoj vremešnoj mašini. Mislim, video je u 30 FPS ali to je zbog Frapsa, inače igra solidno drži 60 FPS. Muzika je za sada simpatična a svet toliko vibrantan da mi je milina da igram. Videćemo kako će kasniji izazovi da oblikuju iskustvo igranja, za sada je, rekoh, toliko lako da je na granici banalnosti.
 
 

Calavera:

Meho Krljic:
Donlanov prikaz nove Minterove igre je pjur medžik:


    Akka Arrh review - Llamasoft returns with intrigue and delight

Meho Krljic:
Hmmm, izgleda da ćemo morati da napravimo vremena u kalendaru i za ovo:
 
 Wo Long: Fallen Dynasty: The Kotaku Review

Calavera:
ne znam baš... u ovoj recenziji se to ne spominje, ali izgleda da i ovde svaki pali neprijatelj ostavlja za sobom dve kile loota gde svaki mač daje +3.6% za vatrene magije ili +6.1% na staminu ili tako već nešto nadasve dosadno. mislim, kapiram da na sve načine pokušavaju da se distanciraju od soulsa, ali meni je taj loot sistem neviđeno naporan.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version