FANOVI, MANIFESTACIJE, SAJTOVI, BLOGOVI, UDRUŽENJA... > KOMPJUTERSKE IGRE, VIDEO IGRE, RPG, KLASIČNE IGRE...

Igre koje su upravo izašle

<< < (20/23) > >>

Meho Krljic:
Ima takve stvari i Nioh ali meni to nije preterano smetalo... Doduše, nisam ni jedan Nioh odigrao do kraj aali isključivo zbog pomanjkanja vremena. Ovo me prilično loži, pa ga za sada apsolutno držim na radaru.

Meho Krljic:
Kris Taspel sjajno piše a njegov prikaz Atomic Heart je i vrlo solidan pregled kontroverzi (i "kontroverzi") vezanh za ovu igru:

https://www.eurogamer.net/atomic-heart-review-confusion-and-fear-reflects-the-growing-concerns-of-an-industry

E, sad, naravno, kada se HBO serija Černobilj uzima kao etalon nijansirane kritike Sovjetsog saveza, ja se tu malo zagrcnem, al dobro...

Meho Krljic:
Jebote, ja još nisam ni izvadio Baynoetta 3 kartridž iz Sviča a Donlanov rivju za Bayonetta Origins: Cereza and the Lost Demon (koja izlazi prekosutra, ali to je close enoguh za ovaj topik) je, pa, vrlo entuzijastičan. Ohhhh, daaaaa.

Calavera:
resident evil 4 rimejk predvidljivo dočekan ovacijama:

https://opencritic.com/game/14200/resident-evil-4-2023-remake-

rich stanton na pcgameru među retkima koji nije skroz zadovoljan. zanimljivo štivo, nisam hteo da verujem da su izbacili neke sekcije iz originala, ali eto...

https://www.pcgamer.com/resident-evil-4-remake-review

Meho Krljic:
Za ovu igru Tchia nisam uopšte čuo dok nisu počeli d aje hvale ko ludi ove nedelje (Donlanov rivju) a pošto bi trebalo da je imam uz PS+ pretplatu, rado ću je probati.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version