STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > MANGE I ANIME

Anime Jedinica

<< < (39/41) > >>

Perin:
Sklepaš tekst, pošalješ meni, okačim na Anime Jedinicu :D

Što se hentaija tiče, nisam ni ja nekakav fan, ali ono, to su uglavnom po 2 epke, pa se da katkad odgledati. Sem toga, ja nekad igram i H-igre ili eroge novele :D Vidiš, mogao bi jedan tekst o tome... :D

J.Stickman:

--- Quote from: Perin on 19-11-2010, 15:22:41 ---Sklepaš tekst, pošalješ meni, okačim na Anime Jedinicu :D

Što se hentaija tiče, nisam ni ja nekakav fan, ali ono, to su uglavnom po 2 epke, pa se da katkad odgledati. Sem toga, ja nekad igram i H-igre ili eroge novele :D Vidiš, mogao bi jedan tekst o tome... :D

--- End quote ---

Ok, imam jedan u planu za vikend o ninjama & samurajima u animi. Mislio sam napraviti neki blog ali kad već nudiš rado ću poslati pa ako bude valjalo - objavi a ako ne - pošalji nazad pa ću doraditi.
Hm, igre? :evil:
Od toga sam igrao Downhill Nights 2, jel to spada u hentai? Ili BIKO 3? To su mi skoro snimili sa hrpom anima na hard disku. Inače prilično dosadna igra u kojoj se uhode žene i na kraju ih možeš ili silovati ili se seksati s njima. Ništa posebno.  :D

Perin:
My man! Pa svrha eroge igara je seks!  xjap  :|

Što se teksta tiče, samo pošalji. Mail je: perin83@gmail.com

J.Stickman:

--- Quote from: Perin on 19-11-2010, 19:32:25 ---My man! Pa svrha eroge igara je seks!  xjap  :|

Što se teksta tiče, samo pošalji. Mail je: perin83@gmail.com

--- End quote ---

Kul. Ima nas sličnih izgleda.  xcheers
Što se tiče teksta, potrajaće malo, pošto sam dobio dosta novih knjiga o Japanu uopšte pa ću sve to iskombinovati sa ovim serijalima do sada, neke moram nanovo i pogledati pa ću rado poslati tekst. Jel trebaju i neke fotke ili samo tekst?
A što se tiče igara, sjetih se i one Jiburiru, ali to mi je prijateljica snimila ona je ionako poprilično luda za takvim stvarima.

Perin:
Ako ima fotki, poželjno je :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version