NAUČNA FANTASTIKA, FANTASTIKA i HOROR — KNJIŽEVNOST > NIGHTFLIER'S BOOKSPACE

Raskršće sumraka - deseta knjiga "Točka vremena"

<< < (24/24)

Gligorijele:
Zavrsio sam juce "Raskrsce sumraka". Nije mi se previse dopala jer nisam ljubitelj politickih igrarija. Sem toga previse uglova posmatranja jedne iste price cini mi se da je dobrano razvodnila glavnu pricu. Nadam se da ce kako se finale sve vise priblizava i prica dobiti na tempu. Sve u svemu "Raskrsce sumraka" me je prilicno smorila.

Nightflier:

--- Quote from: Gligorijele on 12-03-2011, 14:18:42 ---Zavrsio sam juce "Raskrsce sumraka". Nije mi se previse dopala jer nisam ljubitelj politickih igrarija. Sem toga previse uglova posmatranja jedne iste price cini mi se da je dobrano razvodnila glavnu pricu. Nadam se da ce kako se finale sve vise priblizava i prica dobiti na tempu. Sve u svemu "Raskrsce sumraka" me je prilicno smorila.

--- End quote ---

Deseta je poslednja dosadnjikava knjiga u serijalu. Već se u jedanaestoj dosta toga rešava i postaje znatno zanimljivije.

Gligorijele:
Eeeeeeeeeeee ali ko da doceka 11. knjigu. Ja sam matematicar po struci tako da od engleskih knjiga mi ide od ruke jedino strucna literatura. Beletristika i ne bas, previse je opisa koje ne razumem. A Jordan ih je vala prepun.

Nightflier:
Pa, jedanaestu krećem da radim za dve nedelje max, bar se nadam. Nemoj sad da kukaš! Otkad sam se vratio u Lagunu, ritam izlaženja "Točka vremena" ubrzao se drastično. Sasvim je izgledno da Knife of Dreams bude objavljen za oktobarski sajam. To su dva Džordana godišnje - što je baš teško izvesti sa tolikim knjižurdama. To znači da će naredne godine da padnu dvanaesta i trinaesta knjiga, ako ne poludim. Mislim da se može očekivati da dvanaesti Džordan bude objavljen početkom 2012, a da trinaesti bude objavljen za oktobarski sajam 2012.

Gligorijele:
Dobro, dobro. Nemoj odmah da se zestis. Samo se ti opusti i prevodi natenane. Ako treba organizovacemo da ti se sve donosi na kucnu adresu, samo ti budi produktivan. Ako prevodes i 3 Dzordana nama ce opet biti malo i trazicemo 4. Takvi smo mi Srbi.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version