DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Kako neko moze pljunutu Bodirogu?

(1/1)

eric cartman:
Citam u novinama da na utakmici Cibona -Barca neki 'rvati razbili neko staklo i poceli pljuvati od Dejanu koji cak nije ni igrao dok su to sve "redarstvenici' mirno posmatrali

KAKO NEKO MOZE PLJUNUTI BODIROGU?
DECKO JE PRIMJER VELIKOG SPRTISTE , VELIKOG COVJEKA.NIKAD NIKOG NIJE UVRIJEDIO , NITI JE NEKOM ISTA RUZNO REKAO , CAK VISE OD TOGA NIKAD NIJE NI SRBOVAO.
GLEDAJUCI ODAVDE IZ AMERIKE , NEVEZANO ZA MOJU NACIONALNOST , HRVATSKA IZGLEDA KAO NAJPRIMITIVNIJA  , NAJZAOSTALIJA , NAJNAZADNIJA  DRZAVA KOJA JE NASTALA RASPADOM EX-YU.ONI SU JOS U 91-OJ, VELIKI DIO NJIH.KAKAV JE TO NAROD , JA TO NE MOGU DA SHVATIM.AL OPET MOGU. NIJE LAKO ZIVJETI SA KOMPLEKSOM

E.T.:
Najgore je sto su to verovatno ucinili oni kojima je bar jedan roditelj bio Srbin.
Uvek su ti polutani ekstremniji nego 100% Hrvati.
Setite se samo koji su hrvatski kosarkasi vredjali Srbe po razdvajanju: Srbi Vrankovic i jos jedan je bio, na vr' mi jezika; nikako cisti hrvati Radja ili Kukoc.
Poturica gori od Turcina.

Lurd:
Je li, E.T. jel ti imaš jedan post koji pejstuješ na svaku temu gde to može da bude poluzgodno?

Radja je pljuvao samo tako i to duže od Vrankovića, koji je to radio samo u prve dve godine ratova, a Kukoč nije zato što je veliki sportista i čovek. Postoji veliki prbolem sa hrvatskim "navijačima" koji mrze sve živo. Ne znam koliko pratiš, ali pravili su velike probleme i sa slovenačkim navijačima, a kada nema nikoga, onda se biju medjusobno.

A možda je i ono da su svi Hrvati u stvari Srbi ili tako nešto.

johnson bronson:
pa jesu. mi srbi smo najgori.

Navigation

[0] Message Index

Go to full version