DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Kings vs. T-wolves

<< < (3/17) > >>

Lurd:
Svaki urbani normalni čovek voli Detroit. Ja ću malo da hulim pa da kažem da bi mi bilo drago da moj omiljeni igrač Karl Meloun uzme titulu. Što se tiče utakmice, voleo bih da kažem "šta sam rekao", ali neću.  :wink: (Serem, glasao sam za Kingse)

eric cartman:
Prvo Bila je do pola u kosu
Drugo; Pedja sucks ass
Trece :Vlade mora u penziju
Cetvrto: KG je najbolji igrac od kad je MJ otisao u penziju (prvi put)
Peto; najzalosnije je sto ce Lejkersi opet uzeti titulu i dokazati , ma koliko ih ja mrzio a i ostali , da su najbolja basket druzina na svijetu.

Tex Murphy:
Ljudi, ovo vam govori čovjek koji je prognozirao pobjedu Swindona u gostima nad Brightonom (kvota nešto preko 4.5):
Lejkersi NEĆE uzeti titulu. Jednostavno to nije moguće zbog prisustva Karla Melouna i Gerija Pejtona. Njih dvojica će da donesu lošu karmu timu i da nastave svoj losing streak iz Jute odnosno Sijetla i Milvokija.
Dalje, Kevin Garnet NIJE najbolji igrač poslije Džordana, to je nesumnjivo Tim Dankan. Spursi su se "malo" zeznuli što su doveli onu lopatu Rašu Nesterovića da mijenja Dejvida Robinsona. U svakom slučaju, u finalu Zapada navijam za Minesotu, a na Istoku za Indijanu jer mislim da oni imaju najveće šanse da konačno skinu ove sa Zapada.

Pajke:
Detroit napucao Netse sa 21 razlike(90:69) u odlucujucoj utakmici. Detroit gazi Indijanu na istoku!

eric cartman:

--- Quote from: "Invisible_Man" ---Ljudi, ovo vam govori čovjek koji je prognozirao pobjedu Swindona u gostima nad Brightonom (kvota nešto preko 4.5):
Lejkersi NEĆE uzeti titulu. Jednostavno to nije moguće zbog prisustva Karla Melouna i Gerija Pejtona. Njih dvojica će da donesu lošu karmu timu i da nastave svoj losing streak iz Jute odnosno Sijetla i Milvokija.
Dalje, Kevin Garnet NIJE najbolji igrač poslije Džordana, to je nesumnjivo Tim Dankan. Spursi su se "malo" zeznuli što su doveli onu lopatu Rašu Nesterovića da mijenja Dejvida Robinsona. U svakom slučaju, u finalu Zapada navijam za Minesotu, a na Istoku za Indijanu jer mislim da oni imaju najveće šanse da konačno skinu ove sa Zapada.
--- End quote ---

Da su T-wolves prosli prvi krug play-off-a prosle godine , KG bi bio MVP , a ne Tim Dunkan.
Tim je moj najomiljeniji igrac u NBA (nakon nasih igraca, naravno), ali ruku na srce , Tim igra u mnogo kvalitetnijem timu od KG, samim tim mnogo mu je lakse , mnogo manje se trazi od njega. Pa neku noc 12 min cijela Minesota gleda kako KG igra 1 na 5 protiv Kingsa , i pobijedjuje sam , da podvucem SAM, jedan od najboljih timova na svijetu.Tim , nikad nije bio u toj situaciji da igra sam protiv drugog tima.
Sto se tice Lakers-a ,T-wolves imaju odgovor za svakog na tom timu , za bas svakog osim za Debelog. I Debeli ce ih unistiti . Vidjeces.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version