DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Kings vs. T-wolves

<< < (16/17) > >>

Lurd:
I meni je zaista u jednom trenutku bilo žao Lejkersa, ali nije to dugo trajalo. Mislim, nisam posle osećao ništa prema njima jer su se i oni predali i nije ni njima bilo žao. Jebeš ih...

Nego, obori Darko neke rekorde: najmlađi igrač u finalu, najmladji koji je osvojio prsten, prvi Srbin sa prstenom, najblabla do blabla.

Ali, tvorac uspeha je

iNCUBUs:

--- Quote from: "Lurd" ---
Nego, obori Darko neke rekorde: najmlađi igrač u finalu, najmladji koji je osvojio prsten, prvi Srbin sa prstenom, najblabla do blabla.

--- End quote ---


Uspeo je čak i da se upiše u strelce :D

Tex Murphy:
Zar je uspio? Pa koliko sam ja vidio, promašio je jedan šut iz igre i dva slobodna bacanja. Ali imao je ofanzivni skok.
Nadam se da će Detroit u sljedećoj sezoni da se otarasi Meme Okura, tako da naš Darko ima veću minutažu i bilježi 30 poena i 16 skokova u prosjeku.

johnson bronson:
ima neka nova pravila od ove sezone, ako sam dobro shvatio onog neukog sto prenosi...

U svakom slucaju, zbog tija neki ugovori, Detroit ne moze da zadrzi i mehmeta i rashida. hm, obe mudze. pritom, rashid ima free agent opsiju. a opet, nije valjda luuuuuud. znaci Leri Braun [s mladom zenom] bira izmedju turcina i crnca. ako ode okur, eto nama najmladjeg srbina koji je uzeo prsten. mada, kako je odigrao ona dva minuta, nesto mi je sumnjiv. A ako je neko mogao da pretpostavi da ce Detroit da dobije, niko nije mogao da predvidi da ce da bude ponizavanje. saskwach no more. fil jaxon no more. a chobi brajant u tvorzu.

Tex Murphy:

--- Quote from: "johnson bronson" ---a chobi brajant u tvorzu.
--- End quote ---


Pa nek on i sljedeći put siluje BJELKINJU.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version