DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Mediji u Srbiji (danas)

<< < (2/155) > >>

džin tonik:
index je parodija medija; ima isti/e/u fundament/ljude/pozadinu kao i mnoge srpske.
ne bih rekao da 55% srba priprosto, vec da ovi sto vuku konce u nekakvom danu mrmota, i tako bar stoljece; mislim, to je uglavnom tih "55%". :roll:

Dybuk:
Toliko ih je glasalo za AV, pa zato kažem. More biti neki procenat više.
Ne pominji mi Dan Mrmota, mrzim ga još od '99  :(

Petronije:

--- Quote from: zosko on 23-07-2017, 21:09:24 ---meni su srpski mediji uglavnom vrlo zabavni; naivno-prizemno ispiranje mozga, kao da radjeno za jako priprostu publiku (koja to vjerujem nije, ali idejni tvorci to nikad nece dokuciti), i tu zna biti vrhunskih hitova, pa se nadovezuju reklame za gatare razne, citanje iz graha, proricanja, napitke, reklame za dogadjaje razne, itd. odlican spoj; tesko je odoliti.

--- End quote ---

Pa i jesu zabavni iz tvoje perspektive, to je razumljivo. Medjutim, nekome ko mora da zivi, prezivljava, zasniva, hrani i odrzava porodicu u ovoj grand show pink zvezdasrbija parodiji od drzave i "sistema", veruj da nisu ni malo smesni ni zabavni, vec su kap koja preliva casu, jer bombarduju sa svih strana, bez prestanka. Ne smem ni da napisem kakve bih im tretmane organizovao kada bi mi neko dao vlast, pogotovo za sportski ogranak.

Dybuk:
Pošast klikbejta je ovladala dnevnim novinama i "novinama". Ako do sad niste, vreme je da se upoznate sa tihiim herojima našeg doba

Klikbejt Basters

džin tonik:
RAZOTKRIVEN ZLOČINAČKI PLAN HRVATA! Ustaše spremale NAPAD DRONOM NA VUČIĆA I DODIKA! -
Hrvatski ekstremisti planirali da tokom obeležavanja 22. godišnjice stradanja Srba u 'Oluji' iznad stadiona u Veterniku puste deset dronova sa zastavama NDH! Srpske službe bezbednosti to sprečile

--- Quote ---...Ne verujem da je ovakvu sabotažu planirao jedan čovek ili neka minorna grupa. Sigurno iza svega stoji hrvatska obaveštajna služba po čijem nalogu i uz čiju pomoć je neko trebalo to da izvede. Srećom, naše službe su obavile svoj posao na najprofesionalniji mogući način - naglašava Spasić...
--- End quote ---

znaci, kad nisam umro od smijeha. ne, jednostavno ne mogu vjerovati da ovo postoji. mislim, mogu, ali ne mogu. :cry:

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version