DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > ISTORIJA, DRUŠTVO, POLITIKA, RELIGIJA...

Mediji u Srbiji (danas)

<< < (151/171) > >>

Labudan:

--- Quote from: Meho Krljic on 30-09-2022, 14:46:32 ---Pa to je doslovno prva stvar adresirana u tekstu koji sam linkovao.  :lol:

--- End quote ---

izgleda da nisi baš čito svoj link

šta Skroza kaže

Meho Krljic:
Pa nije ona valjda jedini i poslednji autoritet na svetu? Mislim, ja nju cenim, ali ima i šta drugi kažu.

Meho Krljic:
Nego, preokret koji, jelte, niste očekivali:

Silovatelj I.M. u pritvoru – osumnjičen da je ugrožavao sigurnost novinarki Informera 

--- Quote ---
„U tužilaštvu je obavljen razgovor sa novinarkama tih novina“, a potom je određeno zadržavanje od 48 sati osumnjičenom I.M. zbog krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.
   „Iz navoda prijave, krivično delo izvršeno je dana 27. septembra na štetu novinarki koje su vodile intervju sa prijavljenim, a u vezi razgovora sa njim, odnosno davanja izjava za vreme snimanja“, navelo je tužilaštvo.

--- End quote ---

Ne da je lako naći empatiju za psihopatu koji serijski napada žene, pa to i ne tražim ali ovo što su napravili ovi iz Informera je novi horizont beščašća...

Labudan:
Pobogu, Meho, silovatelj je na slobodi prema EU zakonima. To si malo zaboravio da napomeneš.

Jeste Vučićević parazit i gmizavac, ali njegova tabloidska retardiranost nije razlog zašto je taj lik izašao iz zatvora. Njegov tabloidizam je samo to iznio na vidjelo, kad niko drugi neće da objelodani.

Kad bi se to shvatilo onda bi i Vučićevićev reptilski mozak i žuta štampa bili od koristi.

Dybuk:
Kao i obično, uznemirenje javnosti, sekundarna viktimizacija i retraumatizacija žrtava ovog silovatelja ili bilo kog drugog, izostaje u jalovom teoretisanju je li Bg silovatelj na slobodi isti kao Damer u zatvoru. Gotta love tipično evridžarsko relativizovanje.

Čestitam.

Što se tiče plot twista, samo mi nije jasno je li u pitanju predumišljaj ili vađenje iz g**na.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version