DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...
Ja za Portugal, Grčku i naravno Letoniju
Lurd:
U sudaru ova dva današnja, ipak sam navijap za Grčku jer zaista nisam očekivao ovako nešto. Ne samo da su dobili, nego su igrali zaista lepo. Veliki je ovo pomak za grčku reprezentaciju, lepo se vide neke nove, nemačke navike.
A malo mi je teško da priznam da je Portugal izgleda truo. Naročito boli što je Figo bio najgori na terenu. No, idemo dalje, a sada navijamo za Rusiju!
Boban:
Jebiga. Ja bas malo pre utakmice ulozio lovu na Portugaliju, Nemacku ili Englesku kao konacne pobednike turnira.
Lurd:
Krajnje neiskusno. Mislim dao sam i ja pare na internoj "glasajmo srcem" kladionici, ali znam da neću uzeti.
Iznenadjujuće dobra Španija, a Visente kao da je dopingovan.
Black swan:
propade mi jedan euro zbog grčke :cry: :cry: :cry:
nema ljeba bez motike :( :cry:
Tex Murphy:
Harvester lukavo uložio pare na Grčku i dobio 158 maraka! Jipi! Nažalost, Rusi su izgubili :(
Što se tiče mojih opklada na pobjednike šampionata, imam uloženo na Rusiju (što mi donosi oko 1800 maraka), Letoniju (400) i Bugarsku (mislim nešto ispod 200). Što se navijanja tiče, naravno Rusija, Grčka i Bugarska, pa onda Švedska i Letonija.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version