STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

Dokumentarci (o stripu) i intervjui

<< < (19/22) > >>

ridiculus:

--- Quote from: ridiculus on 02-01-2021, 10:43:02 ---Chrisom Sproutom

--- End quote ---

Mrzim kad ovako iskasapim ime!  :cry:

ridiculus:
Ovaj topik je dobio kralja kojeg će teško neko zbaciti. I potpuno odgovarajuće, u stilu velike ironije sudbine, to je Jim Shooter!

https://youtu.be/FBh709_dLNs

koji traje skoro 8 sati, kao i dodatak

https://youtu.be/m4VrPRmoCZs

koji traje preko 3. Više od 11 sati, bez okolišanja! Pa gde ste to videli? Plus što najkontroverzniji urednik u istoriji Marvela (ili DC-ja) pominje toliko ljudi i događaja da ne moram više da pišem bar dve godine na ovoj temi, već samo iznosim detalje malo po malo.

Čujem da je Morrison puk'o od ljubomore i hoće da uzvrati intervjuom u kome priča 24 sata bez prestanka - uglavnom o sebi, ali i o likovima-koji-su-više-od-toga, dok se "sagovornici" menjaju usled iscrpljenosti - ali mislim da je to urbani mit ili besramna laž zlobnih umova.

Meho Krljic:
Intervju sa Alanom Mooreom od prošle jeseni, zlata vredan jer je pun stvari poput ove:--- Quote ---When I entered the comics industry, the big attraction was that this was a medium that was vulgar, it had been created to entertain working class people, particularly children. The way that the industry has changed, it’s ‘graphic novels’ now, it’s entirely priced for an audience of middle class people. I have nothing against middle class people but it wasn’t meant to be a medium for middle aged hobbyists. It was meant to be a medium for people who haven’t got much money.
--- End quote ---

Meho Krljic:
The Quietus | Features | Tome On The Range | Haunted Resonance: An Interview With Alan Moore 
 
Sveže.

dark horse:
Zašto Alan Mur ne voli Igru Prestola i Gospodara Prstenova

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version