DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

Obozavam hrvatske sportske komentatore

<< < (2/3) > >>

iNCUBUs:

--- Quote from: "Paramecijum" ---Nadam se samo da i Partizan nece poput Hajduka da s podsmehom doceka nepoznati tim iz Slovacke koji je verovatno slucajno dao pet golova Seltiku.
--- End quote ---


Pa posle onakve igre i treba da se useru da li će proći dalje. Nadam se da će povratak Tomića da doprinese koliko-toliko organizovanijoj igri. Eh pravićemo mi Ilića od blata...

Boban:
ma Saša Ilić jedan od onih beskorisnih igrača kojima je potrebno 18 šansi da bi dali jedan gol...niokada ne bih vapio za takvim likom.

Lurd:
Saša Ilić je ubedljivo najpotcenjeniji igrač koji je ikad igrao na Balkanu. Ono što on znači za tim i koliko znači mogu da vide ili stručnjaci, tj. ljudi "iznutra" ili oni koji znaju šta treba da gledaju. Pravi pravcati motor ekipe.

Boban:
Moze biti, ali mu ne treba dati da ulazi u protivnici sesnaesterac i svakako da ne sutira na gol. On jednostavno zauzima mesto nekom sposobnijem.
Sava Milosevic sistem, jedan gol na 10 stopostotnih sansi.
Moderan fudbal ne dopusta takav luksuz.

Lurd:
Slažem se da je bolji kada ima pravog napadača, samo problem je što partizan od odlaska Kežmana nije imao pravog strelca, a Ilić je napadao zato što je morao. Niko drugi ne bi davao golove i ovako i onako, tako da se njegove propuštene šanse isplate u partizanovoj ekipi. Pogledaj uostalom na šta liči groblje bez Ilića.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version