DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > SPORT, NAVIJAČI, KLADIONICE...

U mrljavom italijanskom finalu Kupa sampiona ipak PRAVDA

(1/2) > >>

Boban:
Nakon sramotno ponistenog gola Ševcenku na pocetku utakmice, ipak je sudbina htela da on bude izvodjac poslednjeg, odlucujeceg penala i donese radost Milanezima.

Meni samo zaista nije jasno kako je moguce da u finalu Kupa sampiona bude ponisten cist gol; elementarno jasna situacija, skolski primer za ono sto laici zovu "pasivan ofsajd".

Lurd:
Ali i neosporivo sudijsko pravo da proceni da li su ona dvojica bili u ofsajdu. Ja ne znam inace ko je onim crno-belim debilima dao da sutiraju penale. Pa za onakvo udaranje se u mladjim kategorijama trce krugovi i krugovi...

A najlepse bi bilo da je udario grom u teren i sve ih pobio. Jos bih navijao za Milan zbog Sevcenka, Ruija Koste, Serzinja, Neste, Maldinija, ali da podrzavam tim u kome igra jebeni Pipo?!?!

Boban:
Ja sam svojevremeno bio fudbalski sudija pet godina i znam vrlo dobro u praksi sve to.
Postoji "ofsajd pozicija" koja se svira ili ne svira u zavisnosti od sudisjke procene, ali ono je elementarni primer sta ne sme da se svira kao ofsajd.

Lurd:
Pa, dobro, ali nadoknadio je kada je Dida odbranio Monteru. Bio je bar metar ispred gol linije. A i postoje ona nepisana pravila - finale, ne sme nista da bude ni za milimetar kontroverzno ili sporno. Ja se slazem da je ono cist gol, ali nije strasno sto je ponistio.

A zasto si ti skriven?

iNCUBUs:
Ah da je tu bio Nedved, to bi bila sasvim druga prica.
No sta je - tu je, ostaje sledeca godina za ispravku :)

Mada se prica da hoce Juve da dovede Lazetica, ako se to desi, propali su :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version