FILMOVI, TV SERIJE, ANIMACIJE > FILMOVI

Usamljeni revolverasi

(1/3) > >>

Relja:
Pretpostavljam da je vecina odgledala reprizu na nasoj nam dragoj Pinkoviziji, prve epizode (tj. pilot epizode da budem precizniji) "Usamljenih revolverasa".
Pretpostavljam kakvi ce biti komentari ovdasnjih gledaoca, ali bih voleo da cujem misljenja nasih "prekomoraca", naravno ako smeju da komentarisu :(

Boban:
Ja sam malo procunjao okolo da vidim kada je ta pilot epizoda snimljena, posto ima frapantnu scenu kada teroristi navode avion da udari u WTC...
Prosto mi je bilo neverovatno da je snimljena PRE 11. septembra prosle godine, ali zapravo jeste:

Lone Gunmen Episode Guide
Pilot--Episode #: 3LGM79 -- First Aired: March 4, 2001
Writer: Chris Carter; Director: Rob Bowman
Synopsis: The Gunmen investigate the apparent death of Byers' father and the reason behind it.

Ne verujem da je iko tamo bio vidovit, ali sasvim verujem da je ta scena mozda inspirisala Bina Ladena ili koga vec...

Relja:
Ma posle te epizode pocinjem da verujem  :lol:  u one "bele magove" i ostale iz nasih casopisa tipa "Trece oko" itd. Jer koliko se secam cak je i sa iste linije udareno u WTC.
Nigde na Net-u (mislim prvenstveno na zapad posle 11 okrobra prosle godine) nisam video komentare u vezi te epizode, ali podudarnosti su frapantne

Spider Jerusalem:
to sa slucajnostima je neverovatno.

upravo ovih dana izlazi vec neko vreme snimljeni novi film phone booth (sa kolinom farelom, trenutno tamo vrlo in facom) u kojem jedan snajperista maltretira amere. snajperista? get it? potpuno neverovatne stvari se desavaju.

inace, neverovatno dobra serija "24" koja od sutra startuje na Pinku (svima preporucujem da je nikako ne propuste, odnosno, snime, buduci da ce sutra u 21h vecina biti u kafani, da se druzimo) je imala slicno ludacki scenario kada se pojavila, i sta se desi: par epizoda u prvu sezonu, desi se 9/11.

ps. lone gunmen, pored te quasi-ezotericne trivije, nema apsolutno nista da ponudi. jedva sam i pilot izdrzao (a pilot kao treba da nas upeca na ostatak ovog sranja! o bogovi!) pored guste koncentracije idiotluka smestenih u ovaj spin-off. ne samo sto vise nema paranoje i konspiracija na visokom nivou (odjednom se 'usamljeni revolverasi' time uopste nisu ni bavili! pa super!), nego oni deluju kao neki scooby-doo tim koji neke male agata kristi-style zlocine resava. i to na, surprise!surprise!, scooby-doo nacin!!! secate se ono kad na kraju svake epizode tog polu-zabavnog crtica scooby, scrappy i co. otkriju ko se iza maske pretvarao da je duh/cudoviste/ogromni zeleni sluzavi penis koji je maltretirao okolno zensko stanovnistvo? e, pa istu glupost mozete naci na kraju gotovo svake lone gunmen epizode.
doduse, do sad sam vec izgubio interesovanje, pa ne gledam. ko zna, mozda se izrodi u novu La femme Nikita (koja je, je li, posle par sezona, postala potpuno gledljiva, zanimljiva cak!), ali, sa druge strane, zabole me i za chris cartera i za usamljene revolverase k...!

Relja:
Ionako su "Usamljeni revolverasi" napravljeni kao dodatno muzenje para na racun "Dosijea X" koji je ionako poceo da gubi rejting u zadnja dva serijala.
Ali (ono sto je najludje) u svim tim serijama skoro uvek ima poneka epizoda koja je kasnije maltene iskopirana u stvarnosti. Koliko se secam i u Profjleru je bila 1-2 epizode koje su tretirale snajperiste itd. Da ne spominjem film koji je kod nas kretenski preveden "Ratom protiv istine"   :(( koji me neodoljivo podseca na situaciju kod nas i aferu sa Monikom.
Inace nisam u BG-u

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version