DRUGA STRANA SVETA (prostor za potpuno ne-SF&F teme) > UMETNOST I KULTURA

Mehmete, reaguj!

<< < (1049/1060) > >>

Aleksa Topuzić:
Ili on, ili neki od Krisova (Hemsvort, Prat, Pajn, Evans) ne vidim ko bi osim njih mogao. Ali da budem do kraja pošten - ne bih gledao taj rimejk, nije važno ko glumi; nisam gledao ni ove ostale rimejke filmova 80ih koji mi se dopadaju.

Meho Krljic:
Da, ja sam gledao samo neke... Evil Dead, recimo, koji nije ni loš ali sam i u tekstu o originalnoj trilogiji rekao da je nekako besmislen... Gledao sam čak i Assault on Precinct 13 rimejk koji je isto pristojnjikav, mada naravno ne može da priđe Carpenteru... Ali rimejk Robocopa, recimo nisam gledao, mada ću MOŽDA jednom da se nateram. Vrlo me zanima kada će se neko usuditi da uđe u rimejk Terminatora i na šta će to da liči.. Pošto  bi se reklo da je tom serijalu iscurelo gorivo i da mora da kreće od nule.

Aleksa Topuzić:
Ako ti neko zatraži i plati prikaz, onda svakako; osim toga iskreno sumnjam da ima smisla. Skoro sam imao priliku gledati prvi i drugi deo Robokapa (Pink filmski kanali često vrte te starije filmove) i šta znam...meni ti filmovi još uvek funkcionišu. Trejler rimejka Robokapa me nije ubedio da bih ja doživeo nekakvo zadovoljstvo gledajući to.
Naravno, lako je moguće da sam klasičan slučaj "žala za mladost", a da su ti rimejci objektivno bolji...ostavljam nekoh 0.5 % šanse da je to slučaj :)
A Terminatora što se tiče, jedini mi je strah da će snimiti još koji sa Arnoldom.

Meho Krljic:
Da, poslednja dva Terminatora su bila strašno loša.
 
A, jeste, prva dva Robokapa i dalje stoje kano klisurine. Ne znam, koliko sam shvatio rimejk ima nešto svoje, pa ću ga verovatno pogledati u nekom momentu ali nije da se žurim previše...

Labudan:
Zar nije zadnji Terminator još i ok... Serijal je doduše vjerovatno najgori svih vremena po srozavanju, tu reboot možda bi samo Cameron lično opravio.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version