STRIPOVI, ILUSTRACIJE, ANIMACIJA > STRIPOVI I OKO STRIPOVA

"Pošto nemamo temu o vestima..." E, sada imamo!

<< < (2/45) > >>

Meho Krljic:
Evo jedne vesti:

Raina Telgemeier’s Guts is the bestselling BOOK overall in the US this week

Od pet najprodavanijih knjiga u SAD protekle nedelje, dve su zapravo stripovi. Siguran sam da ozbiljniji ljudi od nas užasnuto stežu svoje biserne ogrlice ali meni je ovo baš drago.

milan:
Ovde smo u stripovima, a ne u filmovima, ali jedna vezana vest - Soni i Marvel su neocekivano postigli sporazum, Spajdermen se vraca u MCU. Sledeci Spajdermen film stize za dve godine, sto je mnogo brze nego sto smo se nadali.

Meho Krljic:
Vest koja će Ridiculusu biti zanimljiva (možda):

Znali smo da Jason Aaron završava svoj rad na Thoru ali sad znamo da Thora od naredne godine preuzimaju Donny Cates i Nic Klein.

Naslovna strana broja jedan (jer, naravno da se kreće od broja jedan) o strane Olviera Coipela:

milan:
...A kad smo kod Marvela, nas domaci Velibor Stanojevic Well-Bee crta novi Marvels mini serijal.

ridiculus:

--- Quote from: Meho Krljic on 05-10-2019, 08:14:13 ---Vest koja će Ridiculusu biti zanimljiva (možda):

Znali smo da Jason Aaron završava svoj rad na Thoru ali sad znamo da Thora od naredne godine preuzimaju Donny Cates i Nic Klein.

Naslovna strana broja jedan (jer, naravno da se kreće od broja jedan) od strane Oliviera Coipela:

--- End quote ---

Nisam ja neki fan Koapela. Ok je on, sa mnogim dobrim stranama (i nekim lošim), ali nema ništa što bi me raspametilo. Sve u svemu više mi se sviđa kao dizajner (likova i objekata) nego kao pripovedač. Klein je sasvim dobar, ali nisam siguran da je Thor za njega. No, možda se iznenadim...

Ha, vratiše se na stari logo. To su smislili Alex Jay i Simonson, u proleće 1983, po uzoru na Knjigu Kelsa.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version